PHYTO SCIENCE SDN BHD (1013730P) (AJL 932039) - www.iphytoscience.com

CG Sponsors




Sponsored Post

Saudagar Emas

Fun Poster
Joined
Jun 20, 2012
Messages
280
Reaction score
0
Points
10
buat je bisnes apa pun..janji tak menipu...saya skrg fokus kepada jual beli minyak mentah kelapa sawit sahaja....memang terbaik income...
yang ini pun menipu. CPO kan? hahahaha. collapse gak ending dia. :)):))
 

RekaSeni

Active Member
Joined
Jan 11, 2014
Messages
1,600
Reaction score
31
Points
30
setakat ni org yg approach aku suka cite pasal kekayaan org lain.
tunjuk org pakai GTR lah.
tunjuk budak umur 18 tahun income beribu sehari.
tunjuk org pegang cek riban2.

tapi bila tanya ko bape dapat?
bulan lepas RM2k je bro.. pasal baru join.

RM2k je? kiranya cite juta2 ferari semua tadi tu.. kalau aku nak pinjam ko RM10k hari ni minggu depan bayar balik tak dapat la?

terus muka sengih cam kerang
 

a2zextra

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,407
Reaction score
273
Points
141
dalam banyak2 komen, ada gak selit yang nie :)cgrock

nak tambah : nak jadi dealer , kena jadi ahli dulu dan naik pangkat tak dapat beli & keluar modal besar .. dapat capai target ditetapkan syarikat & lulus interview baru boleh naik pangkat..

nak jadi dealer dulu RM290 , lepas tu Rm278 & sekarang RM90 dah boleh jadi subdealer..

sekian

Out There We Are One
Yang ini promote OneXOX pula.
 

lord

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2007
Messages
433
Reaction score
0
Points
10
Macam dah tak hangat dah sekarang ni.
skung dah masuk level anak2 18-25 thn plak duk run phyto...

zaman luxor dlu...hujung2 sblm sejuk terus tinggal budak2 umur 18-24thn je...

adakah pusingan akan sama berulang..:-?
 

kai2020

Super Active Member
Joined
May 14, 2006
Messages
6,043
Reaction score
825
Points
111
Muda2 dh diajar psl money game, berangan x sudah. Klu bank guna nama islamik utk mnghalalkn backdoor riba, yg ini pula nk mghalalkn ponzi dan money game :D
 

lord

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2007
Messages
433
Reaction score
0
Points
10
sy tak fikir phyto ni moneygame...sebab company mmg jual produk dan keuntungan dr situ dia bayar bonus.

sy sendiri bekas phyto...yg buat sy berenti bila dah berjumpa dgn barisan terawal yg setup phyto...diorg reveal kos harga produk tu rm8 tp dijual rm250...tu yg sy sendiri rasa tak brapa selesa dan menganiaya orang...mmg company jual mahal camtu walaupun kos sgt jauh beza..supaya company dpt untung byk dan boleh byr bonus byk...cuma sy rasa mcm tak patut dan 1 lagi sebab bila ada perubahan plan dalaman yg tak dinyatakan secara jelas kepada semua ahli..bile sy dah lalui dan dpt tahu, rasa tertipu...tu sebab sy berehenti..yang dah lalui je tahu..
 

abunz

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2010
Messages
3,350
Reaction score
6
Points
25
sy tak fikir phyto ni moneygame...sebab company mmg jual produk dan keuntungan dr situ dia bayar bonus.

sy sendiri bekas phyto...yg buat sy berenti bila dah berjumpa dgn barisan terawal yg setup phyto...diorg reveal kos harga produk tu rm8 tp dijual rm250...tu yg sy sendiri rasa tak brapa selesa dan menganiaya orang...mmg company jual mahal camtu walaupun kos sgt jauh beza..supaya company dpt untung byk dan boleh byr bonus byk...cuma sy rasa mcm tak patut dan 1 lagi sebab bila ada perubahan plan dalaman yg tak dinyatakan secara jelas kepada semua ahli..bile sy dah lalui dan dpt tahu, rasa tertipu...tu sebab sy berehenti..yang dah lalui je tahu..


money games la tuh bang woi ..

barang kos 1 hinggit markup sampai rm250 ..

money games berproduk ...

:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register