Petrol Primax 95 Pro-Drive

Recommended Brokers


tomi

Active Member
Joined
Mar 10, 2015
Messages
1,791
Reaction score
409
Points
0
dah 2 kali isi full tank kat ertiga, entahlah macam takde beza ape pun
 
Sponsored Post

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,363
Reaction score
57
Points
48
Location
seremban
dah 2 kali isi full tank kat ertiga, entahlah macam takde beza ape pun
agk sukar nak kesan perubahan pd kenderaan sebenarya..

bg aku klo ade pon.."perasaan" je kot..mind set kta sdri..

nak tau btol2 terbukti bagus..kne wat lab test la kot..

pada aku la kan, kadar penjimatan yg lebih besar adalah bergantung kpd jenis engine & teknologi yg digunakan...

klo jimat disebabkan minyak pon, mnkin % nya xbyk..

aku prefer lg teknolohi engine berbanding minyak petrol..
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,698
Reaction score
122
Points
63
Location
muar johor
inspira aku pakai petronas je jimat, pakai lain terase mentekedarahnye
 

Jalapeno

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2015
Messages
3,579
Reaction score
48
Points
0
Pakailah minyak Petronas, toksah complaint je memanjang, support tak mau.
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,747
Reaction score
187
Points
63
pickup bagus..jadi kurang pijak pedal dan menjimatkan minyak..
sama mcm guna RON yg lebih tinggi..

isi kali kedua makin jimat minyak..
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,050
Reaction score
80
Points
48
aku pakai mmg ada la rase perubahan dia,rase lambat sikit la nk habis
 

diamon12

Junior Member
Joined
Nov 29, 2012
Messages
74
Reaction score
0
Points
0
Dah test petronas Ron95 yg baru ni, pickup terbaik, dulu pakai petron..pengguna lc135
 

tomi

Active Member
Joined
Mar 10, 2015
Messages
1,791
Reaction score
409
Points
0
Pakailah minyak Petronas, toksah complaint je memanjang, support tak mau.
kete dengan moto saya memang sumbat petronas je dari mula beli sampai sekarang, kadang2 jela ada isi brand lain kalau emergency.
 

puyol

Legendary Member
Joined
Jun 28, 2011
Messages
19,531
Reaction score
1,508
Points
163
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=I0DAGp4YjAE"]https://www.youtube.com/watch?v=I0DAGp4YjAE[/ame]
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
21,666
Reaction score
202
Points
0
aku pun dah pakai

ada lambat sikit la nak habis...ok gak la
 
Sponsored Post
Top
Log in Register