• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

[Pertanyaan] Macamana Nak Modify Order

Recommended Brokers


Latest Threads

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,984
Reaction score
182
Points
0
Location
Kubang Lembek,
Salam warga CG semua...

Aku nak tanyer sikit lah pada member CG terutama pada trader porex..
Boleh tak nak masukkan comment pada order/post yang telah dibuat.
Biasanya hanya modify TP or SL jer..
tapi kali ini aku nak letak comment pada order yg tak ada comment..
Sekiranya boleh macamana nak buat yer.. :-?



Dan
satu lagi nak bagi info sikit tahu pada yg belum tahu....
Kebiasaan trader close order/post sama dengan nilai yang diorder/post
eg. macam ni..
kalu lot order 2.0 biasa trader akan close 2.0 juga
TAPI sebenarnya,,,
anda boleh close sebahagian dari order tu..
samada nak close 1.0 or 0.5 dahulu pun boleh..
dan sebahgian lagi boleh hold dulu..
siapa pernah buat....
kalu belum pernah.. buleh cuba sekarang..:)cgrock

Just for info..
 
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,222
Reaction score
767
Points
0
Location
melaka
aku pernah try dah letak komen utk pos yg dah buka.
macam takleh je.
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Verified
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
0
Location
INSIDE BAR
comment rasanya cuma bole buat masa nak buat post sebelum masuk. kalau dah masuk, takde lak function utk letak comment tu masa modiy.

tak perasan lak kalau boleh pakai ea/script, mcm set magic no la kot :p
 

astagold.UMOFX

Legendary Member
Verified
Joined
Jul 10, 2008
Messages
13,054
Reaction score
605
Points
0
Location
INSIDE BAR
close partial aku selalu buat, tapi biasanya utk yg ada hedging post aje :p

pilih function close by masa nak close. tak pasti lak sama ada fungsi ni ada kat semua broker. :-?
 

timizero

Active Member
Joined
Aug 8, 2010
Messages
2,301
Reaction score
4
Points
0
cam takleh nak modify comment la TT...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register