BTC USD 24,524.8 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Personal Mengajar Bina Website Wordpress

rozek

Freshie
Messages
24
Joined
Mar 11, 2018
Messages
24
Reaction score
1
Points
8
Assalammualaikum.
Apa khabar rakan CG semua?

Hi, saya Ruzaini atau lebih dikenali sebagai Bro Rozek.
Berpengalaman profesional lebih daripada 9 tahun dalam bina website dan 7 tahun sebagai pegawai pemasaran.

========
Straight to the point.

Saya buka tawaran mengajar personal kepada yang berminat bina website. Saya rekemen Wordpress kerana lebih mudah dan cepat disiapkan.


Contoh website:
Peribadi: https://brorozek.com
Sales: www.otaibisnes.my
Bercorak MLM: www.seronokbelajar.com
Optin Page: www.pakarbisnes.my


Kos pembelajaran: RM500 sehari.
Pihak yang berminat sekiranya di luar Selangor kena tambah kos pengangkutan dan penginapan.

=======
Ada yang boleh belajar dalam ramai orang.
Ada pula yang hanya faham apabila diajar persendirian.
Berdasarkan pengalaman ramai orang, kalau belajar sendiri kebiasaannya separuh jalan atau langsung tak siap.
=======

Boleh PM page saya di m.me/CoachRozek atau buka terus page saya di https://www.facebook.com/CoachRozek/


Harap komen yang murni sahaja ye.. :">:">:">
Terima kasih..
 
Last edited:
Sponsored Post

rozek

Freshie
Messages
24
Joined
Mar 11, 2018
Messages
24
Reaction score
1
Points
8
Assalammualaikum.
Apa khabar rakan CG semua?

Hi, saya Ruzaini atau lebih dikenali sebagai Bro Rozek.
Berpengalaman profesional lebih daripada 9 tahun dalam bina website dan 7 tahun sebagai pegawai pemasaran.

========
Straight to the point.

Saya buka tawaran mengajar personal kepada yang berminat bina website. Saya rekemen Wordpress kerana lebih mudah dan cepat disiapkan.


Contoh website:
Peribadi: https://brorozek.com
Sales: www.otaibisnes.my
Bercorak MLM: www.seronokbelajar.com
Optin Page: www.pakarbisnes.my


Kos pembelajaran: RM500 sehari.
Pihak yang berminat sekiranya di luar Selangor kena tambah kos pengangkutan dan penginapan.

=======
Ada yang boleh belajar dalam ramai orang.
Ada pula yang hanya faham apabila diajar persendirian.
Berdasarkan pengalaman ramai orang, kalau belajar sendiri kebiasaannya separuh jalan atau langsung tak siap.
=======

Boleh PM page saya di m.me/CoachRozek atau buka terus page saya di https://www.facebook.com/CoachRozek/


Harap komen yang murni sahaja ye..
Terima kasih..
 

akiyamasan

Active+ Member
gem
Messages
4,083
Joined
Mar 10, 2011
Messages
4,083
Reaction score
1,112
Points
111
Memang mengajar website open source jer ke?

Kalau pembinaan binary website melibatkan php atau mysql ada buat tak?

Tgk harga macam ajar php..:D:D
 

rozek

Freshie
Messages
24
Joined
Mar 11, 2018
Messages
24
Reaction score
1
Points
8
Memang mengajar website open source jer ke?

Kalau pembinaan binary website melibatkan php atau mysql ada buat tak?

Tgk harga macam ajar php..:D:D

Ajar tu boleh, tapi tak cukup beb kalau sehari :)
Saya dulu pun sampai 3 tahun baru tahu buat.
Bayangkan nak ajar newbie term create db, coding.. mahu nangis dibuat nak ngajarnya.. tapi kalau orang rela bayar den sanggup jee :D

Kalau sekarang ni kita suruh je client belajar wordpress. Cepat, mudah, kemas, banyak fungsi dan sentiasa up-to-date.

Belajar website ni kalau buat cara lama ambil masa, ramai give up.

Sebenarnya harga RM500 tersebut dah dikira harga standard berdasarkan keperluan semasa. 5 tahun lepas satu website pun boleh cas sampai RM2000. Sekarang? RM199 pun dikata mahal.. keh keh keh :p

Bila kita ajar client personal, bukan sekadar tentang website, malah secara automatik kita akan kaji bisnes dia. Confirm SEM, SEO tue disebut.

By the way, thanks bro komen. Kalau tak, takde pun yang nak tanya.. sob sob sob :( :(
 

rozek

Freshie
Messages
24
Joined
Mar 11, 2018
Messages
24
Reaction score
1
Points
8
Assalammualaikum.
Apa khabar rakan CG semua?

Hi, saya Ruzaini atau lebih dikenali sebagai Bro Rozek.
Berpengalaman profesional lebih daripada 9 tahun dalam bina website dan 7 tahun sebagai pegawai pemasaran.

========
Straight to the point.

Saya buka tawaran mengajar personal kepada yang berminat bina website. Saya rekemen Wordpress kerana lebih mudah dan cepat disiapkan.


Contoh website:
Peribadi: https://brorozek.com
Sales: www.otaibisnes.my
Bercorak MLM: www.seronokbelajar.com
Optin Page: www.pakarbisnes.my


Kos pembelajaran: RM500 sehari.
Pihak yang berminat sekiranya di luar Selangor kena tambah kos pengangkutan dan penginapan.

=======
Ada yang boleh belajar dalam ramai orang.
Ada pula yang hanya faham apabila diajar persendirian.
Berdasarkan pengalaman ramai orang, kalau belajar sendiri kebiasaannya separuh jalan atau langsung tak siap.
=======

Boleh PM page saya di m.me/CoachRozek atau buka terus page saya di https://www.facebook.com/CoachRozek/


Harap komen yang murni sahaja ye..
Terima kasih..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,072
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,072
Reaction score
1,934
Points
596
terbaik bro

ingat nak buat team sales ngan bro
 

rozek

Freshie
Messages
24
Joined
Mar 11, 2018
Messages
24
Reaction score
1
Points
8
Ala Tuan Firdaus dah banyak $$$$..
Ikutkan apa yg tuan buat sekarang pun dah power dah tue..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register