BTC USD 39,733.9 Gold USD 1,814.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Personal Coaching FB Ads

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
Salam.

saya mencari orang yang boleh datang ke office saya di bukit raja,klang untuk personal coaching fb ads. mencari orang yang betul2 mahir dalam bidang ni dapat ajar a-z sehingga boleh buat sale. sekiranya tuan/puan ada kelebihan dari segi ni,mohon contact saya : [email protected]

Maaf cakap,kalau sekiranya tuan/puan ilmu sekangkang kera atau memang bukan kategori pakar, harap jangan email saya. saya memang serius mencari yang pakar/genuine dan memang nak buat sale.

Boleh berikan detail harga yang berpatutan dengan ilmu yang dicurahkan.tidak kisah mahal atau murah.

terima kasih
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,576
Reaction score
2,868
Points
206
register sifu fb ads la.
memang kencang sale.
 

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
register sifu fb ads la.
memang kencang sale.

Ok ke sifu fbads?tengok memang mantap dan ramai. Tapi prefer yang personal coaching sebab bukan jual produk.lebih kepada perkhidmatan.
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,576
Reaction score
2,868
Points
206
Ok ke sifu fbads?tengok memang mantap dan ramai. Tapi prefer yang personal coaching sebab bukan jual produk.lebih kepada perkhidmatan.

kalau perkhidmatan tak tau plok ambo.
produk fizikal laku keras la kalau join sifu fbads.
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
388
Points
136
register sifu fb ads la.
memang kencang sale.

mahal tak kos?
aku pun rasa nak promote barang kat fb tapi tak biasa dengan cara beriklan di fb
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register