facebook ads

  1. rietz

    To Sell Perkhidmatan Pengiklanan ke Lebih 20 Juta Pengguna Facebook 30 Hari Sebulan!

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Abang/AKak CGRian, Abang/Akak nak orang kenal produk abang /akak tapi tak tahu nak iklankan kat mana? Abang/Akak nak orang beli produk abang/akak tpi abang/akak xnak keluarkan modal banyak untuk mengiklan? Abang/akak nak jualan masuk berdesup2 tapi xada...
  2. abeInc

    Wanted Facebook Ads Coupon

    Salam CG Ada sapa2 jual Facebook Ads Coupon tak? saya nk beli klau ada Maaf tuan admin klau salah bilik,mohon pindah ke bilik yg sepatutnyer..
  3. pecintanya

    Wanted Personal Coaching FB Ads

    Salam. saya mencari orang yang boleh datang ke office saya di bukit raja,klang untuk personal coaching fb ads. mencari orang yang betul2 mahir dalam bidang ni dapat ajar a-z sehingga boleh buat sale. sekiranya tuan/puan ada kelebihan dari segi ni,mohon contact saya : [email protected]
  4. pecintanya

    Wanted Mencari Orang Yang Tawarkan Servis Buat FB ADS!**bukan dvd,buku atau teknik!

    Salam Mencari orang yang mengambil upah buat fb ads. Boleh tinggalkan no fon atau pm kan no fon Saya akan cal Tq
  5. P

    Wanted Kupon FB ads

    Dah try search tp semua thread lama, pm pun tak reply. Siapa tau lobang dpt murah-murah? Urgent!:)cgrock
  6. H

    Wanted Facebook ad coupon

    salam saudara CG. saya memerlukan facebook ad coupon untuk membuat pengiklanan facebook. sekiranya ada sesiapa yg jual, mohon pm saya. kalau ada cara lain untuk tambah like pada fan page juga amat dialu-alukan untuk share. tq
  7. naz84

    Wanted Setup Facebook Ads Untuk Aku ~~ADA UPAH~~~~

    Salam, ada sesiapa disini yg boleh tlg setup facebook ads utk aku x? Ads yg berbayar tu...yg Pay per click tu...bkn Fanpage @ sbg nye.. reason aku minta tlg: sbb aku dh bnyk kali try setup sendiri tp kena reject bnyk kali...aku dh xtau nk wat camne... so, sape2 yg ade pengalaman @otai dlm...
  8. |BlackMarket|

    To Sell **LIMITED PERIOD** Google Adwords/Facebook Ads Credit RM150 [UNTUNG RM100]

    UNTUNG RM100 UNTUK ADVERTISING PERCUMA!!! Perlu ke saya terangkan apa itu Google Adwords? Adwords adalah tempat untuk anda mengiklankan website anda supaya ianya tersenarai "Cantik" di Google Page Rank. Nak tahu lanjut, search Google Adwords :) Untuk iklankan di Adwords anda perlukan DUIT dan...
Top
Log in Register