BTC USD 60,888.0 Gold USD 1,727.68
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Perkhidmatan Urutan tradisional lelaki

binzin83

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2013
Messages
405
Reaction score
3
Points
25
Tak lama lagi bulan 12..mesti ramai nak kawin berkenduri...
Utk kaum Adam...jom overhaul badan dan batin....utk sihat dan segar..
Yg dah kawin pun boleh jugak
PM sy yer utk bincang

Jom jom...🤗
 
Sponsored Post

binzin83

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2013
Messages
405
Reaction score
3
Points
25
Selamat bercuti semua...semiga baik baik shj ...
PM utk maklumat lanjut perihal kesihatan lelaki
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,175
Reaction score
319
Points
51
area putrajaya dan sewaktu dengan nya cover tak TT?
 

binzin83

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2013
Messages
405
Reaction score
3
Points
25
Selamat bercuti semua...semiga baik baik shj ...
PM utk maklumat lanjut perihal kesihatan lelaki
Cuti sekolah dah nak abis dah...terima kasih pd yg berurusan ng sy..semoga baik2 ajeee
 

binzin83

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2013
Messages
405
Reaction score
3
Points
25
Dah lama tangan ni tak mengurut org..bercuti sepanjang PKP hingga sekarang...
Masih belom bersedia utk menerima pelanggan yg br..
Walaubagaimana pun sekiranya tuan tuan ader sbrg persoalan berkaitan hal hal kesihatan lelaki..boleh pm saya...saya cb bg pendapat dan panduan.. InsyaAllah
Wallahu a'lam...
 

binzin83

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2013
Messages
405
Reaction score
3
Points
25
Assalamualaikum wbt..
Terima kasih kepada yg PM sy..semoga yg baik tu amik dan amalkan....
Kpd warga selayang gombak dan rawang...terima kasih..
Tahun depan akan berhijrah ke tempat baru...kerana tuntutan kerja hakiki...
Utk sbrg pertanyaan perihal kesihatan lelaki masih boleh PM sy...
 

binzin83

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2013
Messages
405
Reaction score
3
Points
25
Assalamu alaikum..sekarang nak offer utk warga CG di melaka..kalau ada nak overhaul badan urut kasi segar dan sihat InsyaAllah...pm sy ya....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register