BTC USD 62,309.8 Gold USD 1,764.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Perkhidmatan pengiraan rebate/commission forex

sureheboh.com

Passed Away
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
SYARAT-SYARAT

Broker

Semua broker yang menggunakan platform Metatrader 4
Pengiraan mengikut permintaan - mingguan atau bulanan

Caj Perkhidmatan

RM5.00 untuk setiap satu fail HTML (history > save as > *.html)
Perhatian: cuma perlu save as *.html

Proses

Hantar kepada kami fail *.html (email: [email protected])
  • Sertakan bersama bukti bayaran (transaksi bank)
  • Nyatakan berapa % pecahan rebate, contoh 60/40 atau 80/20
  • Sila berikan kami 20-40 minit untuk pengiraan
  • Kami akan hantar kepada anda fail *.txt atau *.xls (ms-excel) - mengikut pilihan anda
  • Selesai - sebarangan permintaan untuk pindaan selepas selesai akan dikenakan bayaran seperti permulaan.

Kebaikan Perkhidmatan

  • Anda bebas dari memikirkan rebate yang belum dikira
  • Cuba bayangkan jika transaksi yang menjangkau 90,000 - 200,000 rows ke atas! Pergh 3-5 jam tak siap, kecuali yang 100-500 rows bolehlah sorting perlahan².
  • Sabtu & Ahad dapat diluangkan bersama keluarga atau pasangan
  • Selepas ini siapa hendak menceburi bidang agihan rebate dah boleh merancang.

Keburukan

  • Anda perlu bayar RM5.00 jika agihan rebate dibuat sebulan sekali.
  • Perlu bayar lebih sedikit jika agihan dibuat setiap minggu tetapi masih belum membebankan.


Terima kasih

Azman Ibrahim
556093226522 MBB
06040000386200 CIMB
4731122822 PUBLIC

[email protected]
012-3726547
019-9366547
 
Sponsored Post

jinlapar

CG Top Poster Club
Joined
Dec 16, 2009
Messages
20,107
Reaction score
628
Points
161
mantap ..tk pyh susah kira rebet lagi..berdesup siap..kebetulan bnyk kerja minggu ni ..tk sempat kira rebet..dah boleh start antar emel hehe..terlewat minggu ni
 

sureheboh.com

Passed Away
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
mcm2 servis ada...

Kalau kira sendiri mau berjam², silap² mau berhari² sampai pitam :))

Alaaa caj murah je tu berbanding masa yang diperlukan jika manual.
Tak caya?
Tanya mereka yang pernah menggunakan khidmat ini.
 

christmas

Active Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
1,396
Reaction score
34
Points
30
Kalau kira sendiri mau berjam², silap² mau berhari² sampai pitam :))

Alaaa caj murah je tu berbanding masa yang diperlukan jika manual.
Tak caya?
Tanya mereka yang pernah menggunakan khidmat ini.


siapa tu??

hihi...
 

joned

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 6, 2008
Messages
9,355
Reaction score
92
Points
80
Kalau kira sendiri mau berjam², silap² mau berhari² sampai pitam :))

Alaaa caj murah je tu berbanding masa yang diperlukan jika manual.
Tak caya?
Tanya mereka yang pernah menggunakan khidmat ini.

mantap la bro....kalau bro punya memang mantop..klu akunya...ala ciput...bro doakan la aku punya banyak...nanti boleh gunakan servis bro.... bro sureheboh mantap la...
 

sureheboh.com

Passed Away
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
mantap la bro....kalau bro punya memang mantop..klu akunya...ala ciput...bro doakan la aku punya banyak...nanti boleh gunakan servis bro.... bro sureheboh mantap la...

InsyaAllah bro pun boleh buat.
Aku rasanya antara orang terawal buat pembahagian rebate, ada yang suka dan ada yang tak berapa suka aku buat agihan rebate ni. Tapi tu semua asam garam dunia biznes.

Dulu aku promote 2 broker tapi atas sebab² yang tidak dielakkan aku fokus kat INSTAFOREX je.

Tips nak berjaya.
  • Bayar ikut jadual
  • Kalau ada yang tak reply call atau resend email (kalau yg byk le)
  • Rate tukaran wang tu ikut macam kita terima masa withdraw, ingat mereka juga pandai kira, sekali kita kena tangkap susah mereka nak percaya dah.
  • Jangan guna duit affiliate untuk trade.. hehehee
  • Jujur dan amanah dalam semua urusan
 

sureheboh.com

Passed Away
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Esok dah masuk Sabtu/Ahad, kepada rakan2 pemberi rebate kalau agak busy atau malas nak kira sendiri rebate mingguan boleh hubungi saya ye.

Terima kasih.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.15893
USD / JPY
114.296
GBP / USD
1.37379
USD / CHF
0.92571
USD / CAD
1.23973
EUR / JPY
132.439
AUD / USD
0.74013

CG Sponsors




Top
Log in Register