BTC USD 32,659.2 Gold USD 1,775.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

carmen65

Freshie
Joined
Nov 10, 2012
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Hi,

Saya ader perkakas restoran untuk dijual:

1) Stainless steel burger stall (Rm 1900.00)
; Boleh dilipat dan mudah dibawa kemana-mana.

2) Stainless steel cabinet (Rm 800.00)
; 2pintu dan ader drower ice dan pili filter

3) Pengukus elektrik (Rm 150.00)
; Sesuai digunakan untuk berniaga jagung
 

Attachments

  • 2012-04-17 21.11.10.jpg
    2012-04-17 21.11.10.jpg
    586 KB · Views: 39
  • 2012-04-17 21.10.00.jpg
    2012-04-17 21.10.00.jpg
    617.6 KB · Views: 35
  • 2012-04-17 21.10.43.jpg
    2012-04-17 21.10.43.jpg
    718.7 KB · Views: 39
  • 2012-11-11 01.02.01.jpg
    2012-11-11 01.02.01.jpg
    759.7 KB · Views: 38
  • 2012-11-11 01.03.21.jpg
    2012-11-11 01.03.21.jpg
    821.4 KB · Views: 31
Sponsored Post

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Hi,

Saya ader perkakas restoran untuk dijual:

1) Stainless steel burger stall (Rm 1900.00)
; Boleh dilipat dan mudah dibawa kemana-mana.

2) Stainless steel cabinet (Rm 800.00)
; 2pintu dan ader drower ice dan pili filter

3) Pengukus elektrik (Rm 150.00)
; Sesuai digunakan untuk berniaga jagung

Hi carmen,

boleh saya tanya sikit? jgn marah ya saya nak tanya ni..dah introduce di Carigold new member section ke?
 

budak_tpg

Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
1,993
Reaction score
45
Points
30
heheh..
bg welcome note kat sni tak bleh ke YB.. :p
 

carmen65

Freshie
Joined
Nov 10, 2012
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Kedai untuk dijual

Kedai di bukit taman angkasa untuk dijual. Harga RM 300,000. Berada ditengah penempatan penduduk dan amat sesuai dijadikan kedai runcit atau kedai makan. Untuk urusan sila hubungi kami di:

Haji Baharudin: +60193678010

Hajjah Asiah: +60192269687
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
heheh..
bg welcome note kat sni tak bleh ke YB.. :p

bro he he..saya he he jugaklah...

boleh tu boleh..cuma kita kan diajar beradat....perkenalkan diri di section yg sepatutnya....

pastu nak open sejuta thread pun...ada aku kesah...ha ha:D
 

carmen65

Freshie
Joined
Nov 10, 2012
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
sorry!blom lagi kot. bukan niat nak biadap tapi tak beraper pandai guna website ni. first time! kalau silap harap maaf. Tapi apapun niat saya cuma nak jual apa yg saya sebarkan. harap kesilapan saya takkan merosakkan urusan jual beli ni.
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,961
Points
201
Hi,

Saya ader perkakas restoran untuk dijual:

1) Stainless steel burger stall (Rm 1900.00)
; Boleh dilipat dan mudah dibawa kemana-mana.

2) Stainless steel cabinet (Rm 800.00)
; 2pintu dan ader drower ice dan pili filter

3) Pengukus elektrik (Rm 150.00)
; Sesuai digunakan untuk berniaga jagung

ada lg ke ni tak TT?..no tel ?
 

carmen65

Freshie
Joined
Nov 10, 2012
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Perkakasan restoran untuk dijual

Assalammualaikum semua ahli forum. Mintak maaf kalau saya kelihatan tak beradab sebelum ni. Bukan aper, tak paham sebenarnya. Anyway. saya baru join dan cuba berurusniaga disini. Harap kalau ader kekurangan boleh dimaafkan. Perkakasan restoran tu ader lagi. Sorry luper letak no phone. call saya di 0129346809 atau 0129439726 untuk perkakasan restoran. Terima kasih.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register