BTC USD 69,057.1 Gold USD 2,334.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

carmen65

Freshie
Messages
6
Joined
Nov 10, 2012
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Hi,

Saya ader perkakas restoran untuk dijual:

1) Stainless steel burger stall (Rm 1900.00)
; Boleh dilipat dan mudah dibawa kemana-mana.

2) Stainless steel cabinet (Rm 800.00)
; 2pintu dan ader drower ice dan pili filter

3) Pengukus elektrik (Rm 150.00)
; Sesuai digunakan untuk berniaga jagung
 

Attachments

  • 586 KB Views: 41
  • 617.6 KB Views: 37
  • 718.7 KB Views: 41
  • 759.7 KB Views: 40
  • 821.4 KB Views: 33
Sponsored Post

Hi,

Saya ader perkakas restoran untuk dijual:

1) Stainless steel burger stall (Rm 1900.00)
; Boleh dilipat dan mudah dibawa kemana-mana.

2) Stainless steel cabinet (Rm 800.00)
; 2pintu dan ader drower ice dan pili filter

3) Pengukus elektrik (Rm 150.00)
; Sesuai digunakan untuk berniaga jagung

Hi carmen,

boleh saya tanya sikit? jgn marah ya saya nak tanya ni..dah introduce di Carigold new member section ke?
 
heheh..
bg welcome note kat sni tak bleh ke YB.. :p

bro he he..saya he he jugaklah...

boleh tu boleh..cuma kita kan diajar beradat....perkenalkan diri di section yg sepatutnya....

pastu nak open sejuta thread pun...ada aku kesah...ha ha:D
 
Hi,

Saya ader perkakas restoran untuk dijual:

1) Stainless steel burger stall (Rm 1900.00)
; Boleh dilipat dan mudah dibawa kemana-mana.

2) Stainless steel cabinet (Rm 800.00)
; 2pintu dan ader drower ice dan pili filter

3) Pengukus elektrik (Rm 150.00)
; Sesuai digunakan untuk berniaga jagung

ada lg ke ni tak TT?..no tel ?
 
Perkakasan restoran untuk dijual

Assalammualaikum semua ahli forum. Mintak maaf kalau saya kelihatan tak beradab sebelum ni. Bukan aper, tak paham sebenarnya. Anyway. saya baru join dan cuba berurusniaga disini. Harap kalau ader kekurangan boleh dimaafkan. Perkakasan restoran tu ader lagi. Sorry luper letak no phone. call saya di 0129346809 atau 0129439726 untuk perkakasan restoran. Terima kasih.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register