BTC USD 61,351.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

perhhhhh...pakej yang berdesup 100Mbps = RM179

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,954
Reaction score
617
Points
171
TIME dot COM hari ini melangkah setapak lagi ke hadapan dengan menawarkan perkhidmatan internet berkelajuan sehingga 100Mbps pada harga promosi serendah RM179 sebulan, sekaligus meletakkan mereka dihadapan beberapa pesaing yang lain.



timedotcom-100mpbs.jpg




Perkhidmatan baru ini dinamakan sebagai TIME Fibre 100Mbps Home Broadband, membolehkan para pelanggan menggunakannya pada harga rendah, dengan kuota bulanan sebanyak 100GB sebulan. Perkhidmatan ini ditawarkan sebagai penambahan beberapa pakej sedia ada, termasuk pilihan pakej lain pada kadar kelajuan 8Mbps, 15Mbps, 30Mbps dan juga 50Mbps. Pilihan pelan lain kini ditawarkan dengan sokongan penggunaan kuota tanpa had, berbanding pakej 100Mbps.



timedotcom.jpg




Walaubagaimanapun, kawasan liputan untuk TIME dot COM buat masa ini masih lagi terhad, yang mana mungkin akan mengecewakan para pengguna yang inginkannya. Bagi yang berminat, mungkin boleh menyemak liputan di laman rasmi mereka hari ini.



DSC_0096.jpg




credit : amanz.my
 
Sponsored Post

rebellion

Legendary Member
Paid Membership
Joined
May 3, 2010
Messages
16,090
Reaction score
62
Points
135
confirm kat dungun tak khidmat ni, hoho
 

driftking

Active Member
Joined
Dec 26, 2010
Messages
2,394
Reaction score
2
Points
25
bila nak sampai tempat aku,,,hahha...unifi pun xde bau lagi...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register