BTC USD 32,947.1 Gold USD 1,776.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

rarely_rich

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
Are You Ready?
.
"Bad Wolf" bukan perfume biasa2... dah lebih 10 tahun aku jual pewangi yg diperkaya dengan Pheromone, percayalah, Bad Wolf yang terbaek!
.
Setakat sekarang ni, peratus yang menyatakan bahawa bau "Bad Wolf" memang mengancam masih kekal 100%...
.
Bukan senang nak dpt rekod 100% ni bang, dettol pun berani jamin 99% je dapat basmi kuman...
.
whatapps untuk beli 016-961 1943


Qn67m2.jpg
 
Sponsored Post

rarely_rich

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
Haruman Pemikat khas untuk LELAKI.

RM99 sahaja sebotol 20ml. Haruman kekal 72 jam. Serius... Tampil wangi luar biasa di hari raya, makin berpeluh, makin harum baunya...
.
dropship, agen, stokis sangat dialu-alukan.
.
016-961 1943 dan bertindak sekarang.


LieuY2.jpg
 

rarely_rich

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
Apa itu PHEROMONE?

PHEROMONE adalah isyarat kimia yang mencetuskan tindak balas semulajadi kepada manusia bagi merangsang hormon oxytocin atau lebih dikenali dengan nama hormone of love.

PHEROMONE juga mempengaruhi tabiat atau psikologi seseorang walaupun hanya melalui bauan.
.
"Bad Wolf" bukan perfume biasa2.. pewangi yg diperkaya dengan 72x Pheromone, percayalah, Bad Wolf yang terbaek!
.
segeralah jadi agen, buat duit tambahan... senang2 boleh profit rm900 sebulan.

FB Page: Perfume Pemikat Bad Wolf
.
016-961 1943


6xHT2P.jpg
 
Last edited:

rarely_rich

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
kasi up sikit..

Apa itu PHEROMONE?

PHEROMONE adalah isyarat kimia yang mencetuskan tindak balas semulajadi kepada manusia bagi merangsang hormon oxytocin atau lebih dikenali dengan nama hormone of love.

PHEROMONE juga mempengaruhi tabiat atau psikologi seseorang walaupun hanya melalui bauan.
.
"Bad Wolf" bukan perfume biasa2.. pewangi yg diperkaya dengan 72x Pheromone, percayalah, Bad Wolf yang terbaek!
.
segeralah jadi agen, buat duit tambahan... senang2 boleh profit rm900 sebulan.

FB Page: Perfume Pemikat Bad Wolf
.
016-961 1943


6xHT2P.jpg
 

rarely_rich

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
Bad Wolf bukan hanya haruman pemikat, malah ia memberikan kesan positif di sekeliling kita, kan ini sangat diperlukan lebih2 lagi bagi seorg sales person?
.
www.wasap.my/60169611943 untuk jadi stokis/agen. brg konpem laku. Tak caya, tryla sebotol.


zKQjvT.jpg
 

rarely_rich

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
"Langkah pertama memang susah, tapi tanpa langkah pertama kita akan berada di takuk yang sama..."
.
Mulakan langkah untuk tambah pendapatan melalui "Bad Wolf Perfume". Kami bantu Langkah Pertama anda dengan memberikan MONEY BACK GUARANTEE jika anda tak dapat jual produk ini. Bila2 anda rasa nak return balik, pulangkan produk dalam keadaan baik, dan kami pulangkan wang anda. Mudah kan?
.
Agen cuma perlu ambil 12 botol sahaja, dengan profit yang sedap. Abis jual, profit rm360, wow... Boleh whatsapp: 016-961 1943 Bertindaklah sekarang!!!

#perfume
#pemikat
#badwolf


wNIlyU.jpg
 

rarely_rich

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
Dengan bermodalkan rm99...
.
Berjaya closed projek besar
Tampil berkeyakinan lebih dari orang lain
Memberi aura positif dalam perhubungan
Memberi keselesaan kepada mereka yang berinteraksi dengan anda.
.
Pastinya Haruman "BadWolf"...
www.wasap.my/60169611943

#perfume
#pemikat
#badwolf

zvvKLM.jpg
 

rarely_rich

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2010
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
Mulakan langkah untuk tambah pendapatan melalui "Bad Wolf Perfume". Kami bantu Langkah Pertama anda dengan memberikan MONEY BACK GUARANTEE jika anda tak dapat jual produk ini. Bila2 anda rasa nak return balik, pulangkan produk dalam keadaan baik, dan kami pulangkan wang anda. Mudah kan?
.
"Bad Wolf" bukan perfume biasa2.. pewangi yg diperkaya dengan 72x Pheromone, percayalah, Bad Wolf yang terbaek!
.
segeralah jadi stokis,agen atau dropship buat duit tambahan... senang2 boleh profit rm900 sebulan malahan lebih hingga mampu bayar mercedes..
.
Lagi Best ada contest tau dan anda boleh dapat hadiah

1. Pakej Menunaikan Umrah untuk Stokis yg cecah sales 2,000 botol (termasuk sales agent di bawahnya)
2. Pakej Percutian Turki untuk Agent yg cecah sales 1,500 botol.
3. Pakej Percutian Korea untuk Dropship yang cecah sales 1,500 botol.
.
Semoga ramai cecah target.
whatapps terus 016-961 1943

semua tools marketing kami sediakan..senang!


ffGTxe.jpg
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register