agen dropship

  1. wan01

    Wanted Ejen & Dropship Serunding, Sambal Bilis Garing, Pek Nasi Arab Diperlukan

    Ejen & Dropship Serunding, Sambal Bilis Garing, Pek Nasi Arab, Vitamin Minda Diperlukan di Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Singapura, Brunei Salam.... kami dari DeAlami yang berpusat di Kota Bharu, Kelantan dengan berbesar hati telah membuka peluang untuk berkongsi rezeki dengan anda...
  2. M

    Jana Pendapatan Sampingan - Jadi Dropshippper Barangan Outdoor

    JADI DROPSHIPPER BARANGAN OUTDOOR KAMI! Margin keuntungan yang tinggi Tiada order minimum Tak perlu simpan stock Yuran Penyertaan: RM30 shj Fokus : Barangan hiking, running, travelling Link: https://www.pttoutdoor.com/dropship-at-ptt-outdoor/ Whatsapp: https://dropshipPTT.wasap.my
  3. rarely_rich

    To Sell Perfume Pemikat "Bad Wolf"

    Are You Ready? . "Bad Wolf" bukan perfume biasa2... dah lebih 10 tahun aku jual pewangi yg diperkaya dengan Pheromone, percayalah, Bad Wolf yang terbaek! . Setakat sekarang ni, peratus yang menyatakan bahawa bau "Bad Wolf" memang mengancam masih kekal 100%... . Bukan senang nak dpt rekod 100%...
  4. L

    Wanted Mencari Dropshipper Dan Reseller Untuk Produk Handbag Inspired Berjenama

    Selamat Sejahtera.. Kami mencari Dropshipper & Reseller untuk produk handbag inspirasi berjenama. Masa adalah bebas. Pendapatan sepenuhnya bergantung kepada usaha dan kerajinan anda. Kalau komited maka lumayan lah keuntungan. Sila baca details di link Telegram Channel berikut...
  5. encikz

    Wanted Saya memerlukan agen dropship untuk produk keselamatan kenderaan

    Assalamualaikum. Saya perlukan dealer-dealer untuk produk keselamatan kenderaan. Tiada modal diperlukan. Tiada stok yang perlu disimpan. Anda hanya perlu mencapai target jualan dan komisen akan menjadi milik anda. Sila whatsapp 019.912.6114 zul untuk pertanyaan lanjut.
  6. moneysuccessbiz

    Wanted Agent Dropship & minat berniaga diperlukan

    As salam & selamat sejahtera Saya mencari sesiapa saja yang ingin menjadi agen dropship produk kami terbaru tahun 2016..komisen sangat lumayan..tanpa modal.. Kami mempunyai 4 seksyen produk untuk diniagakan. 1)Jubah dan dress daripada Natrah'Fashion Collections~fanpage fb natrah'fashion...
  7. N

    Wanted Mencari Agen Dropship Instant Shawl

    Kami ada menawarkan peluang untuk berniaga tudung tanpa modal dan khidmat consultant kepada ahli-ahli dropship serta menawarkan jualan borong atau runcit kepada peniaga2 kecil di sekitar Utara. Kepada yg berminat, sila pm/whatapps Nadia-0174161761
  8. M

    Wanted Hanya 20 Agen Dropship Sahaja

    Assalamualaikum, Saya mencari 20 agen dropship untuk produk Secret Botox Cream. Produk berkualiti dan telah mendapat kelulusan KKM dan Jakim. Hanya 20 agen sahaja. Untuk 10 pendaftaran terawal bayaran adalah PERCUMA. Selebihnya akan dikenakan RM50 seumur hidup.. Untuk mengetahui produk apa...
  9. Cik Ain

    Wanted Pemborong2 untuk jadi ajen dropship.. nak cari side income

    Assalammualaikum warga cg. ain nak mencari pemborong2 kat CG ni . kot2 ada yang ada buat program ajen dropship. tak kisah barang apa..tp kalau ada pemborong barang2 terkini lagi bagus... PM ain k. hm nak tambah side income sikit. PM ye :D Terima Kasih :)
  10. Hugh Jackman

    To Sell Mencari Pembekal Barangan Secara Dropship

    Assalammualaikum dan selamat pagi semua forumer Carigold.com Saya Hugh Jackman ingin mencari pembekal untuk pelbagai barangan yang boleh menawarkan dropship. Kategori yang saya maksudkan adalah termasuk : - Gadjet (phone, powerbank, pendrive) - Barangan Komputer (Accesories) - Barangan atau...
  11. arnabkacak

    Wanted Dropshipping POD mcm Arstnow

    Salam.. kawan nak tanye..sape ada buat servis dropship cam artsnow? terima kasih..
  12. A

    To Sell Popia simpul untuk raya!!!!

    Hai kawan kawan... Tempahan untuk popia simpul dibuka..untuk tempahan raya ..ready stock.... Hanya rm10 untuk 100 biji agen dropship dia alu alukan sample ada disediakan hanya rm15 include postage.... Pm ata sms 0109118853
  13. A

    Wanted Agen dropship diperlukan...!!

    Hai hai rakan rakan tq berminat untuk join thread saya ni... Saya ada buat bisnes accesories wanita, make up, handbag, bluse, skirt , tudung, wallet dan bermacam macam lagi saya memerlukan agen agen dropship untuk memperkembangkan lagi perniagaan saya ni... Di samping tu nak tolong kawan kawan...
  14. F

    To Sell Agen puyuh marinate frozen keluaran Mr. Quail

    Salam warga CG, Saya sedang mencari agen di sekitar Johor untuk mempromosikan dan menambah nilai hidup orang ramai dengan produk frozen Mr.Quail. Antaranya produk yang telah dikeluarkan adalah : 1. Lemon Grass (3pcs) 2. Crispy (3pcs) 3. Black pepper (3pcs) 4. Tandoori (3pcs) Bagi mereka yang...
  15. vyner

    Wanted Ada sesiapa yg mencari agen dropship ?

    salam , ada tak sesiapa di sini yg buat dropship ? yg ada tolong post kat visitor mesej sy ye produk apa Diutamakan : 1. produk yg top di pasaran 2. Yang takde yuran nak join :D
  16. areqim

    Wanted Pembekal hard disk, handphone dan notebook

    Saya baru dalam program dropship ni. Ingin meminta bantuan kepada supplier gadget seperti external harddisk ke, handfon ke. or laptop untuk menawarkan produk mereka untuk di pamerkan di dalam laman web saya. mohon pertolongan kepada semua yee.
  17. 8_Rash_8

    Wanted Dropshipper @ Agent Menjual Pakaian

    Hello CG! Saya sedang mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi dropshipper atau agent untuk menjual pakaian "Bollywood"... :o Yep Bollywood..untuk keterangan lanjut sila lihat thread CG ini : http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=358020 Cara buat duit : ** Post kat profile FB...
  18. rosdi80

    To Sell Mencari Tokey Dropship Kasut Adidas,Nike,Puma

    Assalamualaikum.. Jika ada tokey2 dropship yang ada produk untuk kasut raya, yang cantik2. Boleh pm harga untuk agen. Terima kasih:)
  19. E

    Wanted Supplier Jersi Dropship Dengan Harga Murah

    Salam, saya memerlukan supplier jersi yg wat program dropship n boleh bg hrga murah..thanks..:) :)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  20. P

    Wanted Ejen Dropship Dan Promosi Kedai Permata Yang Hilang

    Salam. Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen DROPSHIP kepada KEDAI PERMATA YANG HILANG boleh PM kami.Kami tidaklah sehebat seperti bisnes-bisnes yang lain yang mampu meraih keuntungan sehingga beribu-ribu seminggu tanpa menjual apa-apa produk.tapi kami mempunyai produk yang...
Top
Log in Register