To Sell Perfume Branded 100% Asli Dari USA

CG Sponsors




cloudofps

Fun Poster
Joined
Jul 23, 2013
Messages
352
Reaction score
1
Points
15


RIZQIN CATCHY PERFUME

Salam semua!

Satu lagi ruang jualan minyak wangi branded untuk semua peminat tegar CARIGold.


- harga murah. Lebih murah daripada harga di kaunter jualan minyak wangi.

- 100% asli pulak tu. Dijamin 100% asli kerana stok datang terus dari USA.
Saya tidak menjual reject perfume atau grade AAA dari Dubai.

- boleh buat pre-order sekiranya stok takde dalam tangan. Hanya perlu letak
deposit RM50. Sekiranya stok tak ada, saya akan pulangkan deposit penuh.
Sebaliknya jika pelanggan yang membatalkan pesanan, deposit tidak akan
dikembalikan.


Saya senaraikan di bawah stok-stok yang ada sekarang.


WANITA
-------------------


1. Britney Spears - Midnight Fantasy 100ml EDP RM185
2. Burberry - Body 83ml EDT (tester) RM150
3. Burberry - Baby Touch Non Alcohol 100ml EDT RM145
4. Bvlgari - Omnia Coral 65ml EDT (tester) RM180
5. Bvlgari - Omnia Crystalline 65ml EDT (tester) RM180
6. Bvlgari - Rose Essentialle 100ml EDP RM210
7. Christian Dior - Miss Dior 100ml EDP (tester) RM280
8. D & G - L'Imperatrice 3 100ml EDT RM195
9. DKNY - Be Delicious 100ml EDP (tester) RM188
10. Estee Lauder - Pleasures 100ml EDP (tester/no cap) RM220
11. Estee Lauder - Pure White Linen 100ml EDP (tester) RM225
12. Estee Lauder - Sensuous 100ml EDP (tester) RM220
13. Giorgio Armani - Si 100ml EDP (tester) RM268
14. Marc Jacobs - Daisy Eau So Fresh 75ml EDT RM230
15. Victorinox - Swiss Army 100ml EDT RM125



LELAKI

1. Alfred Dunhill - Dunhill London 100ml RM170
2. Bvlgari - Aqva Pour Homme 100ml (tester) RM190
3. Bvlgari - Pour Homme Extreme 100ml (tester) RM185
4. Calvin Klein - CK Be 200ml RM178
5. Christian Dior - Dior Homme Sport 100ml (tester) RM240
6. Davidoff - Cool Water 125ml (tester) RM160
7. D & G - The One 100ml EDT RM215
8. Giorgio Armani - Mania 100ml (tester) RM229
9. Issey Miyake - L'eau d Issey Pour Homme 125ml (tester) RM195
10. Mont Blanc - Starwalker 75ml (tester) RM189
11. Ralph Lauren - Polo Blue 125 (tester) RM225
12. Sean John - I Am King 100ml RM195
13. Sean John - Unforgivable 125ml RM200
14. Tommy Hilfiger - Freedom 100ml RM135
15. Tommy Hifiger - Tommy 100ml RM145
16. YSL - L'Homme 100ml (tester) RM230
17. YSL - La Nuit de L'Homme 100ml EDT RM250



Penghantaran hanya melalui Pos Laju. RM7 untuk di Semenanjung, RM10 untuk Sabah dan Sarawak.

Ingin menjadi pelanggan saya atau bertanya tentang perfume, sila PM
atau emel di [email protected] . Jangan malu-malu.... hehe.

Terima kasih. :)
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
ada price list tak?
 

cloudofps

Fun Poster
Joined
Jul 23, 2013
Messages
352
Reaction score
1
Points
15
Terima kasih.

Saya dah PM semua.
Boleh nyatakan mana-mana perfume yang nak tahu harga dia. Insya'Allah harga murah dan berpatutan.
 

Heidir79

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 20, 2006
Messages
2,990
Reaction score
6
Points
25
PM saya gak TT.. TQ
 
Sponsored Post
Top
Log in Register