BTC USD 24,618.5 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Peralatan GYM

Blues

Elite Member
Messages
8,179
Paid Membership
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,179
Reaction score
17
Points
70
Salam,

Ada kawan saya sedang mencari peralatan Gym samada yg terpakai atau refurbish dan dalam keadaan good condition untuk dibeli. Peralatan tersebut adalah untuk pembukaan Gym baru.

Kalau dapat yg complete 1 Gym lagi bagus. Area Lembah Klang. Kalau ada boleh offer harga kat sini, dan dia akan turun tengok dan leh nego ngan dia terus. Kalau boleh letak gambar lagi bagus. :)paid:)paid

Boleh contact saya jika ada. TQ
 
Last edited:
Sponsored Post

Blues

Elite Member
Messages
8,179
Paid Membership
Joined
Mar 6, 2006
Messages
8,179
Reaction score
17
Points
70
Bump untuk kawan2.. :)
 

alonso

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
62,522
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,522
Reaction score
426
Points
531
bole tanya bro bata dlm hal ni..hehe
 

zaimi2

Legendary Member
gem
Messages
15,045
Paid Membership
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
aku pun sedang mecari..

chin bar
dumbell
pas 2 push up bar
 

gandaduit

Super Active Member
Messages
8,487
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
Salam,

Ada kawan saya sedang mencari peralatan Gym samada yg terpakai atau refurbish dan dalam keadaan good condition untuk dibeli. Peralatan tersebut adalah untuk pembukaan Gym baru.

Kalau dapat yg complete 1 Gym lagi bagus. Area Lembah Klang. Kalau ada boleh offer harga kat sini, dan dia akan turun tengok dan leh nego ngan dia terus. Kalau boleh letak gambar lagi bagus. :)paid:)paid

Boleh contact saya jika ada. TQ

huk hukkalau nk buat website sistem keahlian(affiliate) contact me yea...murah je rm250 tak termasuk cukai kerajaan :)
 

mesir

Active+ Member
Messages
3,939
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Salam,

Ada kawan saya sedang mencari peralatan Gym samada yg terpakai atau refurbish dan dalam keadaan good condition untuk dibeli. Peralatan tersebut adalah untuk pembukaan Gym baru.

Kalau dapat yg complete 1 Gym lagi bagus. Area Lembah Klang. Kalau ada boleh offer harga kat sini, dan dia akan turun tengok dan leh nego ngan dia terus. Kalau boleh letak gambar lagi bagus. :)paid:)paid

Boleh contact saya jika ada. TQ

Wahhh, bukak gym ke bro? Kat mane tu?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register