BTC USD 83,516.3 Gold USD 4,153.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pendapat ttg EA DragonPips

ari ni try demo 24 jam, mmg x leh run 24 jam EA nih...sorry bro azam, x dgr kate :p....anyway, apsl kite trade waktu tertentu je ek? time tu market x volatile sgt eh? kite nak trade time market cm sideways ke? so trading time die pagi waktu malaysia 5-7 pagi ke? :-?

xde org nak jwb ke? :D

Skrg ni aku tengah float-ve EC 336.60,GU dari -ve dah mula+ve hu hu hu aku dah mula takut dengan tok wan naga ni

Skrg ni aku tengah float-ve EC 336.60,GU dari -ve dah mula+ve hu hu hu aku dah mula takut dengan tok wan naga ni
ECH & ECAD aku xlayan dah..menyedut acct je kejenye.. layan Gu ngan EU je aku.. pastu xpuashati dgn 3-4 lapisan ozon eu gu tuh aku pi taruk pulak satu ea scalping lain ganti kat eu tuh dan tambah satu lagi..pair UJ guna itu robot :)) nasibun lah..

dok nampak dah akaun aku kena sedut lagi la dgn EC ni adesss GU ngan usdchf maintain ada bagos.Auto cash pulak buka 6 lapis kat EU.Tak pa lah ini macam satu lagi pair kena buang dalam laut.Pa pa hal pun transformer masih mantain membuat kutipan demi kutipan.

kenapa aku nampak post gaban lebih banyak daripada orang lain.....

dia seorqang jerk sesat.......ada rahsia ker????

haha..tu yg aku pelik tu..tp dia ckp guna streamyx ngan on pc 24 jam jer..org lain kureng mgkin sbb guna vps kot..:-?

salam,

FXC, Instafx, Ikofx berjaya mengutip ari nie .... huhuhuhuhu... TVFXM masih float EC ... kuang2 :D

ingat jaga MM .........

ari ni try demo 24 jam, mmg x leh run 24 jam EA nih...sorry bro azam, x dgr kate :p....anyway, apsl kite trade waktu tertentu je ek? time tu market x volatile sgt eh? kite nak trade time market cm sideways ke? so trading time die pagi waktu malaysia 5-7 pagi ke? :-?
aku ada ea sekaping 24 jam... hehehe tapi biar lah aku test dulu hehehehe :D

arini dpt 2 ketul je..heheh..alhamdulillah :D

USDCHF op 1 post dan tp 1 post...percubaan pertama live trading guna insta.alhamdulillah.

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12913
USD / JPY
158.379
GBP / USD
1.32118
USD / CHF
0.83532
USD / CAD