pendapat ttg EA DragonPips

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18269
USD / JPY
105.484
GBP / USD
1.29527
USD / CHF
0.90698
USD / CAD
1.31235
EUR / JPY
124.755
AUD / USD
0.70502

CG Sponsors




MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
Assalamualaikum

saya nak tanya pendapat kawan kawan semua kat sini , ada sape sape yg pernah beli EA dragon pips kat website ni tak :

http://www.dragonpips.com

jika ada , kalau boleh nak tahu comment korang , kalau bagus , aku mcm cadang nak beli tp pool dengan kawan kawan lah .

harap pendapat bro bro semua ok .


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
thanks bro gundrowo , nak tanye sikit bro . yg pip naga extreme tu yg EA dragon pips ye . dia takde file DLL atau ape ape file lain ke selain file EA tu ?

yang ni 2009 ye bro . yg 2010 ada beza ape ape tak EA DP ni ?
 

faizal_bulat

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 29, 2008
Messages
3,920
Reaction score
164
Points
33
best bila berforum, sharing is caring.. Tq gundorowo.. Aku dah sedut..
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
nk join gak beli pool..
 

amsads

Fun Poster
Joined
Sep 26, 2009
Messages
527
Reaction score
2
Points
15
saya sekarang test terus kat real account, trade time is over though esok pagi baru start trade.

saya guna yg extreme version sebab inilah versi terbaru sebelum versi yg sekarang dia orang jual kat web mereka: naga2010

sebaik mungkin

pair: eurusd, gbpusd, eurgbp

recommended spread: eurusd 2, gbpusd 2, eurgbp 2-3

tf: m15
 
Sponsored Post
Top
Log in Register