To Sell Penawar Warisan Ibu - Ateri tersumbat / Menurunkan Paras Kolestrol

CG Sponsors




stolenmycoin

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2008
Messages
304
Reaction score
140
Points
23
Salam semua warga carigold

saya nak berkongsi produk rawatan alternatif yang dapat menurunkan paras kolestrol dalam badan..

COD di kawasan sg.petani/alor setar untuk di luar kawasan bleh di hantar melalui courier..

isipadu setiap botol ada 700 ml (2botol setiap rawatan)

produk telah menjalani ujian Microbial Limit Test/Heavy Metal Test dari kBio Corp dan menjalani ujian akhir di USM

herba perlu direneh diminta menghubungi awal sehari untuk pengesahan..

disebabkan bahan herba terhad,dihadkan untuk 30 pesakit sahaja dalam sebulan

untuk pertanyaan/COD sila PM/whatsapp/call 012-5808482

Harga RM 300 termasuk kurier. rawatan hanya sekali insyAllah


TESTIMONI


aku pnh try amik dr ayah tt..
utk mak aku..jantung dia lemah dan injap tersumbat.alhamdulilah hari ke 4 dia rasa selesa,bdn jd ringan..sblm minum dia kurang selera mkn,bdn lemah...lps tu bdn jd segar,selera mkn mcm normal blk..

ada pak sdara sakit jantung..suggest spupu try..br dlm proses minum...tatau apa perkembangan lg
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

stolenmycoin

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2008
Messages
304
Reaction score
140
Points
23
sy pernah post di carigold tentang air rebusan ini..
sebelum ni buat secara offline.. ini adalah rawatan alternatif.. hanya Allah dapat menyembuhkan segala penyakit
 
Last edited:

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
2,004
Reaction score
73
Points
40
berapa ringit??? bagitau jelah kat sini barang baik ni. tak perlu pm pm
 

stolenmycoin

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2008
Messages
304
Reaction score
140
Points
23
produk hanya perlu diminum sekali sahaja dan dihabiskan..
xperlu berulang kali untuk membeli
insyAllah kesan dapat dilihat dalam 3hari.
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,692
Reaction score
222
Points
83
testimoni tn? ada kkm x ubat ni
 

stolenmycoin

Fun Poster
Joined
Dec 10, 2008
Messages
304
Reaction score
140
Points
23
testimoni tn? ada kkm x ubat ni
ada warga carigold pernah amik rawatan untuk ibu beliau.. nnt sy minta di bagi testimoni..smlm ayah saudara dia mai plak mai untuk amik air rebusan..
kkm tiada tp air rawatan selamat diminum.. USM sedang buat ujikaji tahap akhir untuk membuat pil..
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,690
Reaction score
944
Points
161
aku pnh try amik dr ayah tt..
utk mak aku..jantung dia lemah dan injap tersumbat.alhamdulilah hari ke 4 dia rasa selesa,bdn jd ringan..sblm minum dia kurang selera mkn,bdn lemah...lps tu bdn jd segar,selera mkn mcm normal blk..

ada pak sdara sakit jantung..suggest spupu try..br dlm proses minum...tatau apa perkembangan lg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register