Wanted Pembekal CCTV sekitar KL dan Selangor

CG Sponsors




raduan

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2012
Messages
804
Reaction score
10
Points
15
Assallamualaikum dan salam sejahtera warga CG. Den ni baru nak berjinak-jinak dalam perniagaan CCTV, nak tanya otai-otai semua, kalau tahu mana-mana pembekal CCTV yang ada disekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Kalau boleh bagi location dengan nombor telefon sekali, sonang den nak tanya harga.,
 
Sponsored Post

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
Cuba TT nego dengan Comfort Surf.

Pembekal CCTV dan juga jual online.

http://www.comfortsurf.com/product-type/CCTV_Alarm

Person to Contact: Mr. Yong
Hp: +6012-2756881 / +6019-2756881
NetBay Distribution,
4th FLOOR, LOT 3A-027,
ENDAH PARADE,
NO.1, JALAN 1/149E,
BANDAR BARU SRI PETALING,
57000 KUALA LUMPUR,
Malaysia.
** Inside Carrefour Near Bukit Jalil **
GPS Location: 3.064667,101.695204
CCTV AVTECH saya rosak dan saya buat R&D syarikat ini memang jual dengan harga terendah. Saya guna produk A-HD sekarang memang puas hati.
 

ezzabeena

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2010
Messages
129
Reaction score
1
Points
25
Belco Security Sdn Bhd
No. 14, Jalan Intan 1, Puchong Intan,
47150 Puchong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

http://www.belcosecurity.com/

Working Hours:
Monday - Friday : 9:00AM to 6:00PM (GMT + 8:00)
Saturday : 9:00AM to 1:00PM (GMT + 8:00)
Sunday & Public Holiday : Closed

Contact Number :
Tel No.: (+603) 8061 3100, (+603) 8062 3100, (+603) 5888 4222, (+6010) 406 3100
Fax No.: (+603) 9235 1118

MSN/SKYPE: [email protected]



Personnel Contact:

International Sales
Mr. Daniel - extn: 108
[email protected]


Project Quotes
Mr. Darren
(+603) 8062 3100 - extn: 106
(+6010) 247 9795
[email protected]


Warranty / Techical Support
Mr. King / En. Khairy
(+603) 8062 3100
(+6019) 201 8600
**NOTE : Mobile problem, please call our office if you cannot reached our mobile.
[email protected]







Website Order
Ms. Susan
(+603) 8062 3100 - extn: 101
(+6010) 406 3100
[email protected]


Local Sales / Local Dealers
Ms. Belinda / Cik Fara
(+603) 8062 3100
(+6010) 406 3100
[email protected]

* Technical support mmg terbaik. Yg x tau apa2 ttg cctv pn akan diberi tunjuk ajar & panduan dlm memilih produk yg sesuai :)cgrock
 

Irwan De Gea

Active Member
Joined
Feb 8, 2012
Messages
2,087
Reaction score
20
Points
25
Assallamualaikum dan salam sejahtera warga CG. Den ni baru nak berjinak-jinak dalam perniagaan CCTV, nak tanya otai-otai semua, kalau tahu mana-mana pembekal CCTV yang ada disekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Kalau boleh bagi location dengan nombor telefon sekali, sonang den nak tanya harga.,
W'salam.. Tuan nak membekal shj @ installkan sekali ?
Sya ada member yg biasa dgn cctv..
Kalau berminat PM sya... :)cgrock
 

raduan

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2012
Messages
804
Reaction score
10
Points
15
Belco Security Sdn Bhd
No. 14, Jalan Intan 1, Puchong Intan,
47150 Puchong, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

http://www.belcosecurity.com/

Working Hours:
Monday - Friday : 9:00AM to 6:00PM (GMT + 8:00)
Saturday : 9:00AM to 1:00PM (GMT + 8:00)
Sunday & Public Holiday : Closed

Contact Number :
Tel No.: (+603) 8061 3100, (+603) 8062 3100, (+603) 5888 4222, (+6010) 406 3100
Fax No.: (+603) 9235 1118

MSN/SKYPE: [email protected]



Personnel Contact:

International Sales
Mr. Daniel - extn: 108
[email protected]


Project Quotes
Mr. Darren
(+603) 8062 3100 - extn: 106
(+6010) 247 9795
[email protected]


Warranty / Techical Support
Mr. King / En. Khairy
(+603) 8062 3100
(+6019) 201 8600
**NOTE : Mobile problem, please call our office if you cannot reached our mobile.
[email protected]







Website Order
Ms. Susan
(+603) 8062 3100 - extn: 101
(+6010) 406 3100
[email protected]


Local Sales / Local Dealers
Ms. Belinda / Cik Fara
(+603) 8062 3100
(+6010) 406 3100
[email protected]

* Technical support mmg terbaik. Yg x tau apa2 ttg cctv pn akan diberi tunjuk ajar & panduan dlm memilih produk yg sesuai :)cgrock
Belco ni pun menarik jugak, den dah download catalog dia nak di buat perbandingan dengan kedai yang lain
 

raduan

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2012
Messages
804
Reaction score
10
Points
15
QUOTE=Irwan De Gea;22986306]W'salam.. Tuan nak membekal shj @ installkan sekali ?
Sya ada member yg biasa dgn cctv..
Kalau berminat PM sya... :)cgrock[/QUOTE]

Saya nak install kan sekali


QUOTE=zulfa;22986407]aku tgk cni ade contact specialist cctv dan automation system, try halo https://www.facebook.com/pertechsolution/[/QUOTE]

Terima kasih tuan
 

Paksu arif

Freshie
Joined
May 30, 2020
Messages
9
Reaction score
1
Points
8
Assallamualaikum dan salam sejahtera warga CG. Den ni baru nak berjinak-jinak dalam perniagaan CCTV, nak tanya otai-otai semua, kalau tahu mana-mana pembekal CCTV yang ada disekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Kalau boleh bagi location dengan nombor telefon sekali, sonang den nak tanya harga.,
Tuan dah jumpa ke mana kedai murah?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register