cctv

  1. Xploit Machine

    To Sell Surveillance Cameras

    Mini Cube WiFi Camera - Cube Type - High Resolution 1080p - High Durability - Long Lasting Battery - Hidden Suitable, Small & Compact Size - Night Vision Capability - Remotely Viewable - Motion Detection - Alert Feature - Included 16GB MicroSD - Supports Genenic Memory Cards (Up to 128GB)...
  2. rocksoft

    To Sell Reolink Argus 2 IP Camera - 100% Wire Free

    Salam, nak share satu produk terbaik di abad ini.. This IP Camera is one of the best in the world now.. - 100% Wire-Free - Rechargeable Battery - Ultimately Portable - Solar Panel Option for charging battery - 1080 Full Hd, 2-way Audio - WeatherProof Order from reolink.com now and use below...
  3. g_one84

    Wanted Servis Pemasangan CCTV

    Assalam dan Salam Sejahtera Saya tengah cari sapa2 yang boleh buat pemasangan CCTV di area Seremban. kalau boleh nak yang ada team dalam 2-3 orang sebab nak cepat. kalau ada sapa2 yang berminat inform ya untuk bincang lebih lanjut. Detail kerja: pemasangan di premis kerajaan. Barang-barang...
  4. raduan

    Wanted Pembekal CCTV sekitar KL dan Selangor

    Assallamualaikum dan salam sejahtera warga CG. Den ni baru nak berjinak-jinak dalam perniagaan CCTV, nak tanya otai-otai semua, kalau tahu mana-mana pembekal CCTV yang ada disekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Kalau boleh bagi location dengan nombor telefon sekali, sonang den nak tanya harga.,
  5. B

    Wanted Urgent, pasang CCTV diperlukan area Kemaman or sekitar

    salam 1 malaysia, sape nk job psg cctv di kemaman leh message saya direct urgent thanks
  6. Master Secure

    To Sell Quality CCTV System Complete Set RM1650 - Supply,Install & Wiring

    Express and Quality Installation Supply, Install and Wiring complete set CCTV System c/w; ~4 Channel H264 DVR c/w Mouse & Remote Controller + 500GB Harddisk-1 set ~Dome IR Camera - 4 unit ~12DC Power Adaptor-4 unit ~RG59 Cable, 13Amp Socket, Pipe/Casing & Wiring Accessories-4 set std.1000sqft)...
  7. sanz

    Wanted Tiang Besi / Aluminium untuk CCTV di Melaka

    Salam, nak mencari pengeluar tiang untuk CCTV kat area melaka. nak tinggi 8meter. projek kat area melaka. nak kurangkan kos penghantaran tu. sape tau boleh kongsi maklumat.
  8. A

    Wanted Mencari CCTV Installer untuk Kilang di Port Klang

    Kawan aku sedang mencari cctv installer untuk kilang tempat dia bekerja... Call 03 3176 4245 dan cari orang bernama farhan.
  9. C

    Wanted CCTV, alarm utk dipasang di shah alam

    Salam warga CG Saya Nk Pasang CCTV Dan alarm kt umah. Rumah sedang renovate. Rumah 2 tingkat, shah alam. Sila beri pakej2 yg ditawarkan.. Saya Nk cari yg baeek punya utk keselamatan Keluarga..
  10. kiddd2

    Wanted Cctv

    Mohon bantuan kawan2 semua.. aku nak carik perkakas CCTV kat area KL.. bley saper2 suggest katner murah n byk pilihan.. aku nak pegi esok.. kalo ader GPS koordinat lagi bagus... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  11. M

    To Sell Khidmat pemasangan Cctv, Alarm, Autogate, Door access.

    Kami menawarkan khidmat pemasangan CCTV, ALARM, AUTOGATE, DOOR ACCESS. ( juga subcon untuk kerja-kerja yg besar ) Hubungi kami untuk temujanji dan lawatan sebelun sebutharga.:- Mohd hamri tel: 0135300900 Email : [email protected] Aiman tel: 0195272274 Email : [email protected]
  12. mfs7875

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, renovation dan lain-lain servis

    salam... ada sesapa yg nak beli n pasang aircond??? servis pun ader gak. saya cover area sepang, nilai, banting, gombak dan k.l. kitorg ni tgh wat projek installation aircond VRV (sistem yg leh dikatakan paling canggih wat masa ni) system kat bandar enstek kat klia tu. jadi sementara kitorg...
Top
Log in Register