BTC USD 56,388.8 Gold USD 1,777.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pelan Hotlink apa yang best sekarang?

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
Assalam, ada tak pelan hotlink yg best skrg? sblm ni aku pakai Youth Club tapi dah expired so dia dah jadi pelan biasa kot... yg tak best bila topup cepat sgt ada expired date tak macam pakai HYC dulu xde expired date... topup banyak lagi tp dah expired date takleh nk buat call/sms.
 
Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,773
Reaction score
640
Points
126
sekarang tinggal #hotlink. MNP pergi digi bro. 50% telco bumi.
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
sekarang tinggal #hotlink. MNP pergi digi bro. 50% telco bumi.

apa barang 50%..altel la 100% bumi :">

ps; sejak bila digi 50% bumi?:-?
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
Assalam, ada tak pelan hotlink yg best skrg? sblm ni aku pakai Youth Club tapi dah expired so dia dah jadi pelan biasa kot... yg tak best bila topup cepat sgt ada expired date tak macam pakai HYC dulu xde expired date... topup banyak lagi tp dah expired date takleh nk buat call/sms.

aku gune youth club jugak ... dah expired jgk tapi die remain plan youth club cume expired kredit x macam dulu la ..
skang ni cume subscribe validity extend 3 bulan rm 8 :D :)paid :)paid
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,773
Reaction score
640
Points
126
Go for altel..haha
kadar panggilan altel tak menarik. 15 sen / 60 saat

dg best prepaid 6 sen 10 saat pertama, 20 sen 2 minit pertama, 20 sen setiap minit berikutnya

m0mo~ dg 49% telenor + 51% timedotcom, kwsp, sapalagitah.
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register