Pekerja untuk menurunkan signboard

CG Sponsors




pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,283
Reaction score
145
Points
83
Salam, saya ada sebuah signboard utk diturun dari tingkat 1. Tak perlu gunakan skylift hanya manually guna tangga.
Sesiapa yg mempunyai berminat, mempunyai tangga panjang, tali dan tools utk kerja yg boleh disiapkan dalam 1-2 sila PM.
 
Sponsored Post

pokyo

Super Active Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
5,283
Reaction score
145
Points
83
bump for tt..
Terima kasih:">

dah blh buat cerita nih;
- Contractor pertama bila call beria2 cakap mcm pro tp bila dtg tangga pun tak bawak...
- Contractor kedua janji semlm, ptg den call cakap Jumaat pagi
- Pagi ni den tunggu hareemm tak datang

now den tgh tunggu sorang lagi, kalau tak jadi jugak den cari Cina.
Nak cakap melayu memang macam tu tak boleh jugak pasal den pun melayu, takde masalah pun dengan kerja.
 

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,503
Reaction score
282
Points
96
Kesudahannya camne tt?dah dpt trnkan?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register