(Q & A) PDA aper yang leh install MT4 yang mcm di PC?

CG Sponsors




gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
salam
sape sape tahu minta cakap erk..kalau dapat tau rege lagi bagus:">
 
Sponsored Post

katsumoto

Active Member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
1,783
Reaction score
38
Points
30
windows mobile hanya boleh run mobile mt4 ajer... melainkan kau run VPS
 

nazri_w17

Fun Poster
Joined
Aug 14, 2008
Messages
340
Reaction score
0
Points
10
guna sajer samsung omnia II..dgr citer best,laju...tapi rege below rm2k la..
 

itiksrati

Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
1,305
Reaction score
9
Points
25
seme pda yg gune OS window version yg 5.0 keatas( klau salah hrap otai2 pda kt cnie tlg btulkan ) leh install mt4 mobile tp dia nyer tool kt dlm tu takkan dpt nak tandingi pc atau laptop...klau tt dah mahir ngan candlestick dan tahap overbought/oversold atau pon utk pantau akaun dlm kes2 yg emergency contohnyer klau tak leh duk dpn pc pd waktu2 market terlalu active...maka leh lah pkai pda sbgai backup...:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register