Wanted Pasir Kotor

CG Sponsors




akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
salam...ada tak warga CG yg ada link dengan tokey pasir. Ada kontraktor perlukan:

Maklumat:
1. Kalau dpt area dkt dgn Sg Buloh...nak hantar kesana..
2. Harga pasir termasuk kos penghantaran
3. Harga reasonable...company cari yg terendah..siapa boleh offer?
4. Memerlukan 9juta tan metrik..ada supplier yg dah masuk..tapi
masih belum cukup.

Kalau ada pm saya..sediakan sebut harga.
Nak segera..Minggu depan dah nak pilih supplier.
tq
 
Last edited:
Sponsored Post

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
ada sesiapa yg nak bagi sebut harga...camon, masa terhad.
 

biisnesman

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2010
Messages
3,434
Reaction score
12
Points
25
sg. buloh kat area mne?
berape banyak lg nk tt nak?:)
 

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
sg. buloh kat area mne?
berape banyak lg nk tt nak?:)
lokasi terperinci akan diberitahu nanti kalau betul2 ada brg. Berapa banyak lagi nak..berapa yg ada?..setakat ni belum dibuat pemilihan supplier..
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
target price?
 

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
esok aku pm bro ye.. coz my uncle ada contact.. time ni nak tanya diorg dah zzzzzzzzzzzz......
wokeyyy roger..kalau dekat dgn lokasi dpt kurang kan kos penghantaran..tu yg nak dekat dgn sg buloh.
 

shah79

Active Member
Joined
Dec 24, 2007
Messages
1,667
Reaction score
5
Points
25
wokeyyy roger..kalau dekat dgn lokasi dpt kurang kan kos penghantaran..tu yg nak dekat dgn sg buloh.
maksudnya.. lori bro punyer & kami supply pasir jer ke..???

@ kami kena provide pasir dan lori sendiri....??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register