pasir

  1. R

    Wanted Pasir Silica dan pasir sungai untuk dijual

    Assalamualaikum, kami menyediakan pasir silica dan pasir sungai.. di area perak (silica), pahang (sungai)... silica 98.5%, jika berminat sila hubungi 014-9607713 (Rahimi Abdullah)
  2. muarguy

    Wanted Dumping sand wanted at pipc project pengerang johor

    Bellow are some detail about this project :- DUMPING SAND WANTED AT PIPC PROJECT PENGERANG JOHOR =================================================== One company want Invest And Develop Sector 3 Area Within Pengerang Integrated Petroleium Complex ( PIPC ) looking supplier who can become...
  3. D

    Wanted Pasir kuari

    ada buyer sedang cari lombong pasir yg nak dijual di Melaka dan Negeri Sembilan. antara 100 hingga 200 ekar kawasanya. kalau ada tuam pemilik minat nak lepas, sila pm saya.
  4. JAYPB

    Wanted Mencari pembekal pasir

    Kws utk dihantar batu kawan s.perai harga rm23/tan keluasan kwsn yg perlukan pasir 1 meter level x 500 ekar pembayaran secara harian..cash..
  5. baldi biru

    Wanted Batu bata, simen, pasir dan tiles utk renovate rumah

    Salam...aku newbies kat CG ni...sorry klu aku open thread kat section yg salah.. Point utama aku nak tau klu2 ade member2 kat CG ni tau mana2 lokasi kat KL yg jual tile(floor), bata, pasir, simen dgn rege yg pada korang murah.:):)cgrock
  6. nazri proshopbowler

    Wanted Pembekal top soil, pasir halus dan rumput 'cow grass' di Seri Kembangan

    Salam kawan-kawan... Saya bercadang untuk menanam rumput cow grass di kawasan rumah....ada cadanga x supplier ang boleh memberikakan harga yang berpatutan dan servis yang baik... Saya hendak dapatkan juga top soil, pasir halus untuk menanam rumput. Boleh pm or post di forum ini k....agak2...
  7. akuworld

    Wanted Pasir Kotor

    salam...ada tak warga CG yg ada link dengan tokey pasir. Ada kontraktor perlukan: Maklumat: 1. Kalau dpt area dkt dgn Sg Buloh...nak hantar kesana.. 2. Harga pasir termasuk kos penghantaran 3. Harga reasonable...company cari yg terendah..siapa boleh offer? 4. Memerlukan 9juta tan metrik..ada...
  8. PiYuk

    Wanted Pasir Sungai (CLOSED)

    yg halus dlm 5000 tan sebulan. Simen (bulk) - 3000 tan sebulan. Area Johor. We hv engaged contractor for this project. TQ
  9. JAYPB

    To Sell Pasir untuk dijual

    kwsn ulu mahang kulim siap doket dan permit transport sendiri setan rm12
  10. JAYPB

    To Sell Pasir sungai

    ada satu kwsn sungai yg banyak stok pasir 0wner nak jual.... kwsn mahang kulim.. pengusaha perlu mohon permit dan bawa kelengkapan aje.. luas kwsn dalam 9 relung.. direct owner... harga buka rm350k (nego)
  11. K

    Wanted Pasir kotor

    Kami ingin membeli pasir kotor sebanyak 1 juta tan Harga RM6-RM7/tan kwsn perak utara,kedah dan penang Pengangkutan kami sediakan.. jika ada PM aku segera...
  12. JAYPB

    To Sell Pasir Bersih

    kami ada membekalkan pasir kawasan terap dan kulim kedah harga setan RM10.50 lori tayar 6 sahaja...
  13. K

    To Sell Pasir untuk dijual

    Kawasan terap ( antara serdang dan kulim) rm11/tan berminat pm aku
  14. JAYPB

    To Sell Pembekal pasir kwsn Kulim dan Butterworth

    Kami sedia supply pasir untuk kwsn kulim, butterworth dan sekitarnya.. Pengangkutan/lori : Tanggungan buyer harga : Rm280/lori.hanya lori tayar 6 papan naik 1kaki(16-18 tan/selori) sehari pasir boleh keluar anggaran 30 lori sahaja berminat hubungi saya...
  15. mfs7875

    To Sell Nak Jual Pasir

    Salam... Sesapa yg nak jadi broker atau memerlukan pasir dikawasan perak, sila hubungi saya. 0173651830 tq:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  16. zaimi2

    Wanted Tempurung Kelapa Sawit, Pasir Lombong & Pasir Pantai di KAWASAN KEDAH!

    Salam saya mencari orang yang berada di kedah sahaja. yang boleh supply pasir pantai pasir lombong tempurung kelapa sawit pada harga yang BEST :) jika ada pm saya segera
  17. tsf

    Wanted Silica Sand Wanted

    Salam Tn..... Needed Silica Sand With below Specification Please Quote Your Best Price The specification of Silica sand are SiO2 min 99.5% FeO3 max 200 ppm Thanks For Viewing
  18. H

    Wanted Dumping sand (sungai) dkt Bukit Merah

    Kawan2 Aku tgk mencari saper yg bleh supply dumping sand(sungai) dkt bukit merah (2million tan).Sesiapa yg berminat sila PM or email aku [email protected]
  19. Hazmat

    Wanted Pembekal Pasir Di "Perak"

    Salam Aidilfitri utk warga CG. Pasir di perlukan...."ASAP" Ada sesiapa yang boleh supply pasir dari "Perak" x? Kalo ada sila hubungi aku. :)cgrock
  20. IstiqamahGOLD

    Wanted Pasir sungai dicari di Melaka dan Negeri Sembilan - URGENT

    siapa ada PM saya harga ASAP. Melaka: 5-6 juta tan. Negeri Sembilan: 12 juta tan.
Top
Log in Register