Paranormal Activity

CG Sponsors




neo_laguna

Fun Poster
Joined
May 20, 2007
Messages
914
Reaction score
19
Points
25
aku baru tgk cite ni...download dr torrent la kan...tp wife aku plak pi tgk kat wayang...aku jadik konpius...sbb wife aku ckp ending kat wayang tak same dgn ending yg aku tgk dr download aku tuh...walhal pelakon die same...jalan cite pon same...sume ade tp bab ennding je lain...bior betul?...sesape yg dah gi tgk wayang leh tak bgtau camne endingnye?...

dr wayang,wife aku ckp ---start dr die bgn mlm ke 21...pegi berdiri lame tepi katil laki die then die trn tangge...diee jerit...laki die bingkas bgn dr katil lari trn bawah-kene bunuh ngan bini die -bini die angkat laki tuh naik atas-bilik yg diorg tido-campak body laki tu kat ujung sudut katil...pastu abis....

yg aku tgk---start die bgn mlm ke 21...die terus trn tangge ke bawah..jerit..laki die bgn trn bwh...dgr org menjerit...laki die kene tikam ...bini die naik atas alone...duduk tepi katil mcm beratib...tepon bunyik maybe kwn kwn die...tp tak angkat...kwn die dtg tgk body laki die kat bwh...bini still lagik kat katil...kwn die tepon polis...polis dtg...tertembak bini ni sbb ingat nak serang polis dgn pisau...then abis...

so ending yg korg tgk camne...?...:-? tak tau la kan kok wayang tu mmg same ending nye takut wife aku je tetido...:))
 
Sponsored Post

ahmadfetri

Active Member
Joined
Jan 4, 2009
Messages
1,208
Reaction score
3
Points
25
yg byk kat toorent edisi asal "indie movie" 2007.. kalo xsilap.. untuk tayangan world wide, kasik ubah ending.. xsure apa motif..
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
lol dah ada thread khas utk muvi nie
apa2pon muvie ni memang lain dari yg lain
tadak hantu pon
tp memang seremm..
 

ahmadfetri

Active Member
Joined
Jan 4, 2009
Messages
1,208
Reaction score
3
Points
25
lol dah ada thread khas utk muvi nie
apa2pon muvie ni memang lain dari yg lain
tadak hantu pon
tp memang seremm..
owh.. da ada thread.. tnjuk kan jln sebenar pada TT :)cgrock:)cgrock
 

neo_laguna

Fun Poster
Joined
May 20, 2007
Messages
914
Reaction score
19
Points
25
aik ye ke?...duk selak page by page mcm tadek...ke salah pandang...tu yg bukak tuh...sorry boss...
 

smartincome

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
2,571
Reaction score
0
Points
20
Kat wayang sama mcm bini ko cerita tu...

aku tgk ahad lepas...

pada aku cite ni membosankan...

Baik tgk ghost hunter kat astro...
 

neo_laguna

Fun Poster
Joined
May 20, 2007
Messages
914
Reaction score
19
Points
25
Kat wayang sama mcm bini ko cerita tu...

aku tgk ahad lepas...

pada aku cite ni membosankan...

Baik tgk ghost hunter kat astro...
kirenye takde polis dtg la ye bro?..huh..klu camtu mmg betul la ade 2 version ending die...bleh plak camtu eh...klu pelakon lelain leh terime akal gak...ni pelakon same...layan je la pirate pon pirate la...:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register