Panggilan Percuma Celcom

CG Sponsors




godhand

Active Member
Joined
Dec 17, 2007
Messages
1,714
Reaction score
9
Points
25
Salam semua CGRIANs, nak kongsi info ni,bini aku bgtau celcom wat promosi panggilan free, betulke? No prepaid je... caranya : Taip YESRM2 hantar ke 22188... pastu kita leh wat call n sms free untuk tempoh sehari je utk semua no celcom... selepas esok tu, kena wat balik n tolak lagi rm2. aku dah try wat ni n dah trima mesej dari 22188 dia tulis " T.kasih! Nikmati PANGGILAN & SMS TANPA HAD ke semua nombor Celcom dr SEKARANG (9.20 pagi) hngga 11.59mlm HARI ini. RM2 telah ditolak dari akaun anda." :D aku dah try n memang x tolak kredit... betulke? ada sapa dah try ke?
 
Sponsored Post

sekolah atap

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2010
Messages
537
Reaction score
2
Points
20
memang tak tolak credit.. tapi rm2 tu apa benda.. awal awal kena tolak.

itu sms dari celcom atau fraud?
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
betul ke tak ni.....
 

LORDZ666

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
Salam semua CGRIANs, nak kongsi info ni,bini aku bgtau celcom wat promosi panggilan free, betulke? No prepaid je... caranya : Taip YESRM2 hantar ke 22188... pastu kita leh wat call n sms free untuk tempoh sehari je utk semua no celcom... selepas esok tu, kena wat balik n tolak lagi rm2. aku dah try wat ni n dah trima mesej dari 22188 dia tulis " T.kasih! Nikmati PANGGILAN & SMS TANPA HAD ke semua nombor Celcom dr SEKARANG (9.20 pagi) hngga 11.59mlm HARI ini. RM2 telah ditolak dari akaun anda." :D aku dah try n memang x tolak kredit... betulke? ada sapa dah try ke?
kejap tolak kejap x tolak apa ko ni?
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
betul la tu..rm2 sehari no limit punya..ke no celcom sahaja..
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
tu promosi dari celcom..sampai ujung tahun ni je..dia mcm nak lawan hot tiket hotlink la ni..sampai ujung tahun gak..he3..
 

roslanab

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
2,481
Reaction score
23
Points
25
ni sesuai utk kaki gayut.
kalau rasa2 dlm satu hari nak borak panjang,
sesuai la apply plan ni.

[STRIKE]tak silap free ke semua jenis nombor tak kira digi, mxis @ celcom.[/STRIKE]
Free sms & panggilan.
 
Last edited:

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
ni sesuai utk kaki gayut.
kalau rasa2 dlm satu hari nak borak panjang,
sesuai la apply plan ni.

tak silap free ke semua jenis nombor tak kira digi, mxis @ celcom.
Free sms & panggilan.
bukan xsilap tp mmg silap besar..no celcom je la..kang tak pasal2 abis krdt col no talian lain..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register