BTC USD 51,988.5 Gold USD 1,682.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

### Pakej Melancong Mengikut Bajet Anda!!! ###

CG Sponsors




QS Travel Services

Fun Poster
Joined
Nov 23, 2010
Messages
236
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum wbt.

Kami di QS Travel Services Sdn Bhd baru sahaja melancarkan pakej melancong versi baru!!

Antara destinasi-destinasi utama yang kami tawarkan adalah seperti berikut:

*Domestik (dalam Malaysia)
*Indonesia
*Singapura
*Thailand
*Vietnam
*China
*Japan
*Korea Selatan
*Australia

Apa yang menarik tentang pakej ini ialah..

KOS PAKEJ-PAKEJ INI DITENTUKAN OLEH ANDA SENDIRI!!

Ini bermakna pihak kami akan memberikan anda 'sebut harga/quotation' bagi destinasi yang anda ingin lawati dan kami akan menyesuaikannya mengikut bajet anda.

Sebagai contoh, anda boleh memilih:
*kos tiket penerbangan
*penginapan di hotel bertaraf 3, 4 atau 5 bintang
*tempat-tempat lawatan sepanjang berada di destinasi

dan sebagainya..

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila hubungi:

En. Nazrul Hazry
h/p: 010-430 6340

Cik Natasya
h/p: 016-394 5066

atau e-mel kepada : [email protected]

###Pihak kami turut menyediakan pakej-pakej bagi destinasi pilihan anda. Sila hubungi kami bagi mendapatkan info.###

Wassalam.
 
Sponsored Post

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
Ofis kat mana?

Tak dak contoh pakej ke? Tak reti la nak anggar bajet ni..:D
 

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
betul2...bg le contoh2 sket..ne taw..sy de guest yg xdpt nak handle..leh pas ke TT..hehehe
 

CH4

Legendary Member
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
cth budjet ke bali ada tk
 

vel

Fun Poster
Joined
Aug 5, 2008
Messages
537
Reaction score
15
Points
15
kalu nak pegi korea selatan selamat ke skrg tgh perang ni
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
salam tt...

buleh tak quote kan harga utk ticket kapal terbang sahaja

k.l ke k.k

pergi 18.01.2010
balik 21.01.2010

32pax
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
salam tt...

buleh tak quote kan harga utk ticket kapal terbang sahaja

pergi 18.01.2010 (kuala lumpur - k.kinabalu)

balik 21.01.2010 (k.kinabli - kuala lumpur)

32pax
 

pahlawankota

Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
1,104
Reaction score
30
Points
40
assalamualaikum TT..
saya dah email..minta beri sebut harge segera
:)paid:)paid
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
TT bukak pastu tinggal... hmm.. kesian yang bertanya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register