BTC USD 57,286.6 Gold USD 1,777.59
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pakar Oracle Di perlukan

Muhammad_27

Super Active Member
Messages
7,914
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
Salam

secara ringkasNYA saya ingin mencari CONSULTANT IT yang pakar atau tahu selok belok berkenaan ORACLE... sila tampil dan PM saya ASAP...

company saya ingin melantik seorang consultant luar untuk melengkapkan satu projek...

saya perlukan kadar segera sekiranya ADA...

kerjasama anda AMAT dihargai... :)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

rodaira

Active Member
Messages
1,677
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,677
Reaction score
312
Points
41
Oracle ni database besaq nie...projek ape ko nak wat nie?
 

rodaira

Active Member
Messages
1,677
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,677
Reaction score
312
Points
41
ko leh emel aku kat jomlinux [[ at ]] gmail.com ... bagi info sikit pasal ape. mana tau leh tlg kan.
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Messages
33,932
Paid Membership
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
oracle ni salah satu perisian yg digunakan untuk penempahan buku teks ke sekolah-sekolah secara online.... :D
tapi yg TT punya tak pasti untuk projek apa ni....? :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register