online games - Soldier Front @ ijji.com

CG Sponsors




Bro Gamat

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
Yob2 semua dah register n play game ni dak... syok giler beb, skali join leh berhantu jadinye. Teman kekadang sampai subuh dok layan lg. Game ni on-line tu yg best. game perang. 1 team max 8 org vs lg satu team. setiap round max 10. kalau lama main ada chann naik pangkat( sampai mana teman pun tak tau, baru jd major skrg ni). kome try layan, mesti gian yob... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

naBella

Freshie
Joined
Dec 17, 2008
Messages
9
Reaction score
1
Points
8
Ni yg mcm counter strike tu ye, laki akak minat la nih.. ( anak 4 sibuk main game lg )
 

JamBu

Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
1,518
Reaction score
1
Points
25
Yob2 semua dah register n play game ni dak... syok giler beb, skali join leh berhantu jadinye. Teman kekadang sampai subuh dok layan lg. Game ni on-line tu yg best. game perang. 1 team max 8 org vs lg satu team. setiap round max 10. kalau lama main ada chann naik pangkat( sampai mana teman pun tak tau, baru jd major skrg ni). kome try layan, mesti gian yob... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
aku x main game ni
aku main RYL nGan CSO :D:D:
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
Yob2 semua dah register n play game ni dak... syok giler beb, skali join leh berhantu jadinye. Teman kekadang sampai subuh dok layan lg. Game ni on-line tu yg best. game perang. 1 team max 8 org vs lg satu team. setiap round max 10. kalau lama main ada chann naik pangkat( sampai mana teman pun tak tau, baru jd major skrg ni). kome try layan, mesti gian yob... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
.. signin already...name bluezink....:)
 

rzyiem

Fun Poster
Joined
Dec 20, 2008
Messages
197
Reaction score
89
Points
20
ermmm...
aku men gak game niyyhh..

+ tapi aq sarankn korang men game yg lg best dr game niyyhhh...
+ game niyh mcm cs gak..bestt gller..
+ 20 mnt jerkk download..
+ yg pling besh game niyh khas utk org2 mlysia..
+ bley diakatakn made in mlysia..
+ game niyh titile die DispatchOfArmy[DOA]..kalo game niyyhh best thanked
me keeyyhhh...hav fun ;)
http://www.doa.com.my
 
Sponsored Post
Top
Log in Register