normal ke tak??

CG Sponsors




akubaru

Freshie
Joined
Jan 17, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
salam semua warga cg..
aku nak tanya korang semua especially for lelaki yg dah kahwin..aku ni baru je kahwin hujung tahun lepas..setiap kali aku keluar air mazi or mani aku mesti rasa senak kat batu aku..senak ni buat aku sakit and tak selesa..aku nak tanya pada member2 cg yg dah kahwin..adakah apa yg aku rase ni normal?korang semua pun rasa macam aku rasa jugak tak?ke ada something yg tak kena pada batu aku ni?:(
 
Sponsored Post

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Aku takde pun...:D:D
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
kalo lepas keluar rasa sakit maksudnya tak normal tu bro. baik pergi check dgn doktor. patutnya lepas keluar air, rasa lega,puas dan pelbagai rasa nikmat yg tak dpt diterangkan dgn kata2. :))

apa2 pun jgn malu rujuk dgn doktor pakar.
 

Wizurai

Active+ Member
Joined
Jul 27, 2009
Messages
3,424
Reaction score
38
Points
30
Ya bro...mesti ada sesuatu yang tak kena tu..
Tp rasanya tak la merbahaya apa-apa..
Anyway better gi klinik...
 

akuslamberjer

Super Active Member
Joined
Jan 5, 2008
Messages
5,287
Reaction score
103
Points
73
Aku nasihatkan jumpa pakar bro..rasanya kurang normal tuh..
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
salam semua warga cg..
aku nak tanya korang semua especially for lelaki yg dah kahwin..aku ni baru je kahwin hujung tahun lepas..setiap kali aku keluar air mazi or mani aku mesti rasa senak kat batu aku..senak ni buat aku sakit and tak selesa..aku nak tanya pada member2 cg yg dah kahwin..adakah apa yg aku rase ni normal?korang semua pun rasa macam aku rasa jugak tak?ke ada something yg tak kena pada batu aku ni?:(
ko user lama create id baru ke tanye soklan cam gini .. :D

okies..aku pun baru kawen gak...xde plak masalah mcm ko... ingatkan masalah cepat pancut tadi... aku rase elok jumpe doktor le bro...
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
jangan malu jangan segan... bersemangat,,jangan xda keyakinan.. perlu cek tu..
 

hairl

Active+ Member
Joined
Aug 22, 2007
Messages
3,053
Reaction score
24
Points
25
jumpa doktor ni bro..macam ada something wrong je
 

zznzzx

Junior Member
Joined
Feb 13, 2009
Messages
79
Reaction score
0
Points
6
pergi check doktor kalau benda ni berlarutan atau dah lama berlaku.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register