To Sell New*** myiptv4k / Mypadtv ** Axiatv

CG Sponsors




msyzam

Active Member
Joined
Jan 22, 2012
Messages
1,072
Reaction score
0
Points
20
Layan GEGAR VAGANZA...

UPDATE : RENEWAL PANTAS MYIPTV4K / MYPADTV / MOONTV / AxiaTV/ HAOHD TV, BOLEH WHATSAPP TERUS..



-Khas Buat Pengguna Android box.

-Harga berbaloi
-Msia
-Add on Indovie
-Add on Videocond2h
-Add on Singapore chanel

-Recomemded for TMnet Streamyx user 4mb,Unifi,Maxis fibre,digi dll.

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock




-Kami tidak janjikan bulan dan bintang.Sebab kami tak mahu "masuk bakul, sindiri angkat"

-Harga kami biasa-biasa aje, tak murah dan tak mahal. Yang murah tak bermakna cikai dan yang mahal tak semestinya "perfecto".





Whatsapp terus ke 014 - 8025051:)cgrock

Update : MYIPTV4K / MYPADTV / MOONTV / AxiaTV/ HAOHD TV


3 Bulan - RM110
6 Bulan - RM150
1 Tahun - RM260


http://myiptv.weebly.com/




https://www.wasap.my/60148025051
https://www.wasap.my/60148025051
https://www.wasap.my/60148025051


Apa yang anda perlu tahu....apa itu IPTV apk Installer? ada beberapa service provider...

● UPDATE : Moontv / AXIATV.. Server Baharu.. masih segar..
● Myiptv4K & MYPADTV adalah dari Provider yang sama
MYPADTV lebihkan content dr china, taiwan.. msia, indo, india, spore tetap ada.
● HAOHD & Myiptv/MYPADTV adalah dua provider yg berbeza
● Server provider berbeza
● Kestabilan server berbeza
● Tiada fungsi tukar subtitle & audio
● Tiada Info Epg Channel
● Akan ada masa maintenance (channel down)
● Channel HD bukan kualiti 1080 HD tapi 720 HD sahaja, tp masih berbaloi kerana anda tak perlu guna piring2 besar. Time hujan boleh tgk tv.
● Talian Internet Unlimited Quota deperti Tm Unifi, Maxis Home Fibre, digi celcom unlimited dan 8mb streamyx.

Kepada pelanggan yang pentingkan kualiti gambar sama macam original dan ada fungsi tukar subtitle & audio, perlu meneliti dan membuat keputusan yang tepat...

Ingin Melangan HDTV atau MYIPTV PM atau whatapps terus 0148025051

Note:

This is "Off Road Virtual Product" . Once activated, it cannot return and refund.


Testimoni Pelanggan :
tt bg trial 2 ari tp aku try trial tu 1 ari jer trus langgan coz t'pikat dgn k'comelan, k'ayuan & lenggokkan lentik cline tt ni...tgk maharaja lawak mega mlm td langsung x de scrambled...ini btul2 bukan cubaan mmg btul2 power cline tt ni...harap tt truskan k'comelan cline ni...
:)cgrock
Terbaik cline ni.. harga pun berpatutan
:)cgrock
Salam...dah langgan dengan TT, siaran ok jarang scrambled..sales after services pun baguih...memang nak cari tokey yang baguih SAS ni....so terus langgan 3bulan, tengkiu tuan tanah ye
trima kasih bro...puas hati walaupun pakai bb. jarang scramble..
antara seller terbaik. sabar layan customer. Terbaik!!!
Terbaik dari TT,

Dah try trial masa tengok GV. Tak ada screamble. Harini langgan 3 bulan dengan TT. Siap dapat special gift lg dr TT. Trust seller!
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

msyzam

Active Member
Joined
Jan 22, 2012
Messages
1,072
Reaction score
0
Points
20
Cline sisikem (New Premium server)

-Sstro wardoyo vs Indovie
-skynet in progres
-Try dulu, pasti tak menyesal..

Price

RM20 sebulan
RM50 / 3 bulan

Server Agak Stabil & Lancar

Trial Disediakan.. Pm aje..dan anda akan dapat tiket trial secepat mungkin
 
Last edited:

msyzam

Active Member
Joined
Jan 22, 2012
Messages
1,072
Reaction score
0
Points
20
jom layan gegar vaganza mlm ni huhu..
 

rieqeen

Fun Poster
Joined
Nov 4, 2006
Messages
433
Reaction score
0
Points
10
camner nk test dulu bro?…ada xtrok
pertama x?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register