To Sell New Digi RM38 ( Post Paid ) NEW OFFER FREE

Recommended Brokers


marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,649
Reaction score
2,667
Points
201


siapa pengguna digi...boleh upgrade dari prepaid...

siapa nak downgrade..kena walk in sendiri ke mana2 digi office...dan pastinya mcm2 yang diaorng bagi alasan untuk tidak downgrade :)):)):)):))

siapa yang nak no baru..sila whatapp saya...:D:D:D


http://www.wasap.my/+60106015551
 
Last edited:
Sponsored Post

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
1,902
Reaction score
114
Points
33
Digi tak bg free youtube eh???
Tawaran dah menarik....
Hehe...
 
Last edited:

metaltraders

Active Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
1,727
Reaction score
81
Points
30


siapa pengguna digi...boleh upgrade dari prepaid...

siapa nak downgrade..kena walk in sendiri ke mana2 digi office...dan pastinya mcm2 yang diaorng bagi alasan untuk tidak downgrade :)):)):)):))

siapa yang nak no baru..sila whatapp saya...:D:D:D


http://www.wasap.my/+60106015551

cina buta dengan kompeni lain dulu...baru boleh downgrade dengan digi balik :p:p:p
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,649
Reaction score
2,667
Points
201
Mana lagi better dengan infinite 150
hahah..bro...jgn compare ferari dengan kancil...

infinite rm150 sebulan...yang ni rm38 sebulan...jauh tu beza....

berapa tiang letrik kena tinggal...:D:D:D
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,649
Reaction score
2,667
Points
201
up untuk post paid...RM38..bagi lebih internet..

yang penting unlimited call
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,649
Reaction score
2,667
Points
201
sekarang dah buka untuk semua...new number, mnp , pre2post...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register