To Sell New Digi RM28

Recommended Brokers


Abe Vios

Junior Member
Joined
May 10, 2014
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
Ada stock lgi ke plan ni..blh kekalkan nimber lame tak?
 
Sponsored Post

zamadi82

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2011
Messages
315
Reaction score
0
Points
10
kalau terlepas tarikh bayar, kuota rollover jadi camne? Pa beza kalau langgan sendiri dan kalau ambil dengan Tuan, maksud sy perbezaan dari data ke atau lain2 jika ada?
 
Last edited:

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,679
Reaction score
2,674
Points
201
kalau terlepas tarikh bayar, kuota rollover jadi camne? Pa beza kalau langgan sendiri dan kalau ambil dengan Tuan, maksud sy perbezaan dari data ke atau lain2 jika ada?
ehhehe..sama aje kalo buat sendiri...

cuma kalo saya buat...ada diskaun bulan pertama...

kuota rollover x dpt kalo renew over dari tarikh nya...

27 hb kena pasti kan ada baki...

kalo pagi 28 baru tambah top up...memang x dpt lah kuota roolover tu

sbb dia akan start potong pada 12 tgh malam masuk 28 hb setiap bulan..
 

zamadi82

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2011
Messages
315
Reaction score
0
Points
10
extra 1GB dah tukar bukan 12am-12pm lg.. tp 1pm-7pm sahaja.. tukar balik plan asal mcm ni..
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,679
Reaction score
2,674
Points
201
extra 1GB dah tukar bukan 12am-12pm lg.. tp 1pm-7pm sahaja.. tukar balik plan asal mcm ni..
x ada yang kekal tuan...hehehehhe

takpa...boleh je lompat...

mana yang offer lebih lompat aje...:)cgrock
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,679
Reaction score
2,674
Points
201
up thread ni..ada special offer kalo mahu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register