USD MYR 4.12450 BTC MYR 258,042 Gold MYR 7,285.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Nampak bengang penjual kereta lepas tu hihi

Sponsored Post

nx105

Active Member
Joined
Jan 20, 2009
Messages
1,966
Reaction score
206
Points
33
maxtv ni selalu wat prank betol.. tp prank x melampau2 ****oh cam org lain wat
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
aku pnh kene...dtg tgk kete nek mtr ex5 dgn pakaian koyak2 skt kt lengan...usha2 kete idaman xde sorg pun lyn aku...esk aku repit lg pakaian sama mcm semlm..sama gak xde sape lyn...ari ke 3 bru ada sorg salesmen lyn aku siap bg aksesori mcm2...ari ke 4 aku pakai pakaian keje bli alpad 1st gen...cite 7thn lps...realiti manusia suke pandang org rendah
 

Supreme

Super Active Member
Joined
May 26, 2012
Messages
5,636
Reaction score
150
Points
73
Mcm ni x real pun..kalau kwn..pakai selekeh2 jln kaki.. buat nk tgk kete.. org mesti x layan..lpas tu marah2 skit..driver dtg amik.. salesperson tu terkeluar bijik mata tgk.. lagi best
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,474
Reaction score
92
Points
80
Mcm ni x real pun..kalau kwn..pakai selekeh2 jln kaki.. buat nk tgk kete.. org mesti x layan..lpas tu marah2 skit..driver dtg amik.. salesperson tu terkeluar bijik mata tgk.. lagi best

sekang dah ramai orang camni bro..aku ada tengok sorang jutawan area bangi rilek je pakai macam orang potong rumput..silap besar la salesman sekang tak uptodate dengan trend macam ni..
 

GPK1

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,276
Reaction score
110
Points
43
aku pnh kene...dtg tgk kete nek mtr ex5 dgn pakaian koyak2 skt kt lengan...usha2 kete idaman xde sorg pun lyn aku...esk aku repit lg pakaian sama mcm semlm..sama gak xde sape lyn...ari ke 3 bru ada sorg salesmen lyn aku siap bg aksesori mcm2...ari ke 4 aku pakai pakaian keje bli alpad 1st gen...cite 7thn lps...realiti manusia suke pandang org rendah

Aku pun sama pakai selipar pergi kat BanChuBee Honda Kota Bharu

Tak layan , jilake:mad::mad::mad:
 

saxxon

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2008
Messages
3,975
Reaction score
44
Points
35
Realiti nye mcm tu la , salesman akan pandang you sebelah mata. Teringat aku pengalaman kawan aku seorang successful businessman, dia nk beli satu kereta mewah ni, pi ngan wife dia naik satria je. So salesman yg attend dia ingat dia tak berduit, berani bagi cash rebate tak masuk akal :)). Sekali dia bawa keluo cash bayar downpayment, terkejut beruk salesman terdiam, nk tarik balik offer dah tak boleh dah . Dia ingat kawan aku ni tak serius nk beli :D
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
78,496
Reaction score
12,465
Points
1,906
pernah kena jugak dengan salesman jenis camni,
pegi dengan kawan dok tengok kereta impian, masa tu pakai baju kurung dengan selipar je. tudung pun takde berfesyen sangat, takde berbelit belit. pendek kata mmg selekeh la haha..

lepas sekian lama tanya soalan, saya bagitau salesman ni yg saya jadi nak ambik kereta tu. salesman tu kata, ok boleh, tapi you kena ambik guarantor..
ha, terkejut sekejap saya. kena ambik guarantor, kenapa pulak, saya tanya salesman tu
you kerani, mana mampu angkat kereta ni, jadi kena ambik guarantor la, yakin je salesman tu jawab..

kawan saya dengar part tu, terus ketawa tergelak sampai keluar airmata..
dia tegur salesman tu, hai la, mana you tau dia kerani..
tu firm sekian sekian, dia lah taukenya, apa la you ni..
salesman tu punya minta maaf, siap dia suruh lock terus kereta tu..

haha sori, saya tak layan salesman tu :D


kawan bergurau katanya, mungkin saya nampak mcm budak kot atau muda sangat, tu sbb salesman anggap saya kerani hehe :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register