BTC USD 63,864.2 Gold USD 1,774.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Nak tahu modus operandi peniaga iPhone dan PS4 murah dkt Instagram dan Facebook.

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
25,549
Reaction score
494
Points
141
Salam.

Aku banyak nampak iklan iPhone dan PS4 murah dkt Instagram dan Facebook. Harga murah tp kena pre order sampai 10-12 minggu hari bekerja.

Aku nak tahu macam mana diorg berniaga eh? Aku tgk banyak jgk yg berjaya beli dgn diorg. Tak tipu la kiranya setakat ni.

Link: https://www.instagram.com/lan.iphone/ Siap ada SSM. Hahaha.

(kena ada instagram)

Ni antara iklan diorang.

-- Year End Sale #YEShantugadget --
(Valid until 3 JAN 2016 before 12 pm)

iPhone 6s 16GB RM2109 (normal price: RM3199)
iPhone 6s 64GB RM2909 (normal price: RM3699)
iPhone 6 16GB RM1309 (normal price: RM2699)
iPhone 5s 16GB RM809 (normal price: RM2199)
iPhone 5s 32GB RM1109 (normal price: RM2499)
iPod Touch 6th Gen 16GB: RM239

iPad Mini 1 16gb Wifi SECOND : RM3999
Warranty 2 months with us

Go Pro Hero 4 Silver: RM549
Cam, Box and Cables
Warranty 1year with funsportz

Play station 4:
500GB RM559
1TB RM859
(Limited for 150 first customers only ;)).
Full set with one controller.
Post fees rm40
Warranty 1 year with SONY

iWatch Sport 38mm: RM599
Warranty 1 year with us

**BORONG 5 PERCUMA 1! ;)—RM199 (Malaysia set & New set)**
Warranty with center

Samsung Tab3v
Lenovo A2010
Lenovo A5000
Lenovo A606
Asus Zenfone C
Zenfone Go
Huawei Y5C
Huawei Y6
Vivo Y15
Vivo Y31

**BORONG 5 PERCUMA 1! ;)—RM199 (Import Set)**
Huawei:
Ascend Y520
Y3c
Honor 4c
Honor 6
HTC:
Desire 620G
Desire 816G
HTC Ve Camera
Desire 526G
Lenovo:
Tab 2 A7
Tab 2 A8
Tab S
A6000plus
A7000plus
A7000
P70
P90
S856
A606
Samsung:
A5
A3
J7
J1 Ace
J5
Vplus

———————————————
- All items are Malaysia Set unless stated
- Colour will be given randomly. (But can request for 6s with additional charges)
- All items are full set unless stated. (included with earpod and charger)
- All item is a preorder basis and not ready stock. (8 - 12 weeks)

------Payment Method-------
Kami tidak membuat any booking, cod, deposit, trade in or swap.
We'll proceed with your order once we have received your full payment.


For payments,
Add RM20 (SM)/RM25 (SS) per unit (or RM15 for selfpickup)
 
Last edited:
Sponsored Post

hsco

Fun Poster
Joined
Aug 12, 2014
Messages
489
Reaction score
2
Points
15
Ni biasanya barang2 yang kat US dan UK customer return balik sebab ada problem atau tak suka. So depa ni jual balik dengan harga murah
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,591
Reaction score
2,977
Points
201
Elakkan je laa dari beli dari iklan yang suspicious macam tu..

Beli ribu2 unit hp yang sama model pon belum tentu bley dapat harga kurang sampai 50%..
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
25,549
Reaction score
494
Points
141
Ni biasanya barang2 yang kat US dan UK customer return balik sebab ada problem atau tak suka. So depa ni jual balik dengan harga murah

Ni bukan set refusbished tuan.. Set baru, MY set.

Seller ckp dia kumpul order banyak2, lepas tu buat bulk order sbb tu dpt murah..
 

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,608
Reaction score
361
Points
81
iphone ni kalau beli banyak2 diorang memang bagi lagi murah ke?

bukan diorang control harga ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register