To Sell MYTV Box FREE Postage

Recommended Brokers


keteputeh

Super Active Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
7,129
Reaction score
12
Points
65


mytv.jpg


SIARAN HD TANPA INTERNET DAN TANPA BAYARAN BULANAN

✔ Plug and Play saje...cucuk kat TV, search channel dah boleh tengok

✔ Tak perlu Internet tak perlu dish piring.

✔ Siaran memang cun kualiti HD, puas hati tengok

✔ Tak perlu bayar bulanan lagi dah...pasang sekali je

✔ Cucuk pakai aerial...mana yang signal kuat pakai indoor area pun lepas

✔ Boleh play movie, cucuk pendrive dan play movie kegemaran anda.

✔ Boleh rekod cerita kegemaran anda ke dalam pendrive

✔ Antara channel yang dah ada sekarang ni
- TV1
- TV2
- TV3
- TVi
- NTV7
- 8TV
- TV9
- TV Al-Hijrah
- Bernama News Channel (BNC)

Siaran akan ditambah dari masa ke semasa oleh MYTV


HARGA : RM70
FREE POSTAGE


DEALING METHOD :
COD (Wangsa Maju/Melawati/Keramat) or postage (FREE)

Contact method/details: PM ATAU
EMAIL KE [email protected] ATAU SMS/Wasap :0126229791





 
Last edited:
Sponsored Post

bananaphone

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
2,894
Reaction score
19
Points
25
apa beza klu pkai antena yg cucuk terus ke tv .. kualiti gambar ke?
 

keteputeh

Super Active Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
7,129
Reaction score
12
Points
65
apa beza klu pkai antena yg cucuk terus ke tv .. kualiti gambar ke?
kualiti gambar bos...takde dah bintik2 kat tv tu...box ni convert ke digitalnye siaran...kualiti gambar mcm astro nye channel
 

hilmi_4601

Active Member
Joined
Apr 4, 2011
Messages
1,429
Reaction score
41
Points
30
apa beza klu pkai antena yg cucuk terus ke tv .. kualiti gambar ke?
beza dia.. digital kalau search mmng terus cantik.. xde rosak2 static tu.. yg nk kene pusing arial ke ape.. nk kene pusing kiri la kanan la.. digital search je terus clean n clear...
dia kalau signal lost.. dia akan kuar gamba kotak2.. bkn rosak2 static gamba x cantik tu...
tmbah digital dia ade schedule..(mcm astro) dia ley view skrng cerita ape.. next cerita ape.. (tp bende ni baru ade dkt al hijrah channel, tv1 n tv2)

next upgrade mungkin dorg nk buat ley open subtitle mcm astro.

channel yg full hd hanya channel Al hijrah je..
yg lain semua SD lg.. tp gamba lg cantik dari Astro

p/s: aku x pakai box ni.. sbb tv aku dah built in dvt2.. terus cucuk je.. dpt tgk mytv.
 

keteputeh

Super Active Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
7,129
Reaction score
12
Points
65
beza dia.. digital kalau search mmng terus cantik.. xde rosak2 static tu.. yg nk kene pusing arial ke ape.. nk kene pusing kiri la kanan la.. digital search je terus clean n clear...
dia kalau signal lost.. dia akan kuar gamba kotak2.. bkn rosak2 static gamba x cantik tu...
tmbah digital dia ade schedule..(mcm astro) dia ley view skrng cerita ape.. next cerita ape.. (tp bende ni baru ade dkt al hijrah channel, tv1 n tv2)

next upgrade mungkin dorg nk buat ley open subtitle mcm astro.

channel yg full hd hanya channel Al hijrah je..
yg lain semua SD lg.. tp gamba lg cantik dari Astro

p/s: aku x pakai box ni.. sbb tv aku dah built in dvt2.. terus cucuk je.. dpt tgk mytv.

terbaik bos...yerp...kebanyakan tv baru dah ada built in dvb-t2...so cucuk terus ke tv dah boleh layan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register