mocca_83
Active Member
- Messages
- 1,267
- Joined
- Jan 11, 2013
- Messages
- 1,267
- Reaction score
- 1
- Points
- 25

Nak jaga dan maintain kesihatan diri ni haruslah LET'S BACK TO NATURAL awak.. Barulah rasa selamat dan terjamin kesihatan untuk jangka masa panjang..gitcheww!! Kalau satu pun belum ada lagi kat rumah...memang wajib cuba ok. "HARGAI DIRI ANDA DENGAN MYHOMELAB"


Penggunaan yang konsisten dapat membantu rambut kembali hitam. Rosemary oil di dalam shampoo santan ini, membantu menggalakkan pertumbuhan rambut baru yang lebih sihat.
Jadi tak hiaran lah rambut2 putih uban makin tak kelihatan lagi.
Untuk rawatan sehingga ke akar rambut (nak result yang cepat) gunakan bersama Wonder Hair Oil.

Harga turun seturun, turunnya. Pengurangnya sampai rm10
Shampoo santan, dari RM35, kini hanya tinggal RM33. Sama harga dengan shampoo terbaru kami iaitu Shampoo Serai.
Wonder Hair Oil dari RM59, kini hanya RM49. Jimat RM10 tu.... Untuk Hair Tonic terbaru kami juga hanya RM49.
Kalau nak lagi jimat, grab combo set. Saya gerenti dompet anda tidak akan kempis. Tapi rambut anda akan tebal dan sihat. Tak caya, cuba lah hari ini.



BERKUAT KUASA JUN 2018, GST SIFAR MY HOME LAB MENURUN KAN HARGA SHAMPOO SANTAN DARI RM35 KEPADA RM33 SAHAJA. (SHAMPOO SANTAN BERWAJAH BARU) :">
MALAH KESEMUA PRODUK-PRODUK (SHAMPOO SANTAN, SHAMPOO SERAI, WONDER HAIR OIL, HAIR TONIC DAN GENTLE BUTTER SOAP) KAMI JUGA MENGALAMI MENURUNAN HARGA. SEKIAN DIMAKLUMKAN.



MAI...CHEQ MAI, HARGA DAH TURUN DAH. NO MORE GST, KATA OMPUTIH. #:-S
JADI JOOM PULUN COMBO SET. MEMANG BERBALOI SANGAT2





Anda mengalami masalah keguguran rambut, kebotakkan, kelemumur, rambut beruban, kegatalan kulit kepala/eczema, kulit kepala berminyak dan rambut bercabang?~X(~X(
Kini anda tidak perlu bimbang lagi, memperkenalkan SHAMPOO SANTAN HOMEMADE dari MY HOME LAB. Shampoo 100% organik yang semakin diyakini ramai, tanpa was-was. KELUARAN ISLAM, BUMIPUTRA, BERSIH DAN YANG PENTING HALAL.

SHAMPOO SANTAN HOMEMADE, memberikan harapan baru dalam memulihkan pelbagai masalah rambut dan kulit kepala. Keistimewaan shampoo santan terletak dalam formulasi/rumusan SANTAN (Coconut Milk), COCONUT OIL (Minyak Kelapa), SWEET ORANGE ESSENTIAL OIL and ROSEMARY ESSENTIAL OIL. Bahan-bahan terbaik dan organik yang digunakan terbukti berkesan mencegah dan merawat kerosakan rambut.
Anda boleh melihat perubahan seawal pengunaannya. Dan proses pemulihan dan rawatan seawal 1-2 minggu. Shampoo natural yang dibuat dengan penuh kasih sayang dan ketelitian dalam memastikan keberkesanannya adalah 100% organik dan BEBAS SLS (SODIUM LAURLY SULFATE), PARABEN dan DIMETHICONE (SILIKON).




Artis Malaysia, Rahmat Mega dengan Shampoo Santan

Dah viral..org luar pun support product kita, MEMANG WORLD Keluaran Islam terjamin kebersihannya..sayangi rambut anda..rawat sebelum terlambat. Anda bila lagi?

Sebarang pertanyaan dan masalah berkaitan, team kami akan cuba terbaik untuk menjawabnya, InshaAllah. Untuk konsultasi, silalah pm atau WHATSAPP/SMS 011-2320-1746
Harga : 1 botol, RM33.
Kalau anda member carigold, sila bagitau kami kerana ada tawaran yang istimewa untuk anda
Dealing method: COD or POSTAGE
Location of seller: GOMBAK, KUALA LUMPUR
Contact method/details: PM OR WHATSAPP/SMS: 011-2320-1746
KAMI BERSEDIA UNTUK COD DISEPANJANG LRT ROUTE DARI TERMINAL GOMBAK SEHINGGA KE DATO KERAMAT.
UNTUK KAWASAN SEKITAR TAMAN HARMONIS, TAMAN PERWIRA DAN BERHAMPIRAN, COD BOLEH DIRUMAH ANDA
Last edited: