BTC USD 63,586.9 Gold USD 2,324.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mohon share Premium FX Scalper

broker guna broker apa? ver mt4 berapa?

itulah yg masalahnya tu, aku rasa off aku ver baru, tapi nak install kat MQL4 tu tak wujud kat program file off aku. arahan dia mcm kat bawah ni, hmmmmm....


MT4 Build 600 installation instructions:
If you are using an MT4 Build 600 then your Metatrader 4 folder
for Windows systems is usually located here->
MY COMPUTER -> C: -> PROGRAM FILES -> “YOUR” METATRADER 4 Platform Folder -
> MQL4 -> INDICATORS


oh rasanya penyelesaiannya aku dah jumpa, baru nak baca ni, thanx to masta jomie...

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=491056
 
Last edited:
Sponsored Post

itulah yg masalahnya tu, aku rasa off aku ver baru, tapi nak install kat MQL4 tu tak wujud kat program file off aku. arahan dia mcm kat bawah ni, hmmmmm....


MT4 Build 600 installation instructions:
If you are using an MT4 Build 600 then your Metatrader 4 folder
for Windows systems is usually located here->
MY COMPUTER -> C: -> PROGRAM FILES -> “YOUR” METATRADER 4 Platform Folder -
> MQL4 -> INDICATORS


oh rasanya penyelesaiannya aku dah jumpa, baru nak baca ni, thanx to masta jomie...

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=491056

Ok thanks tuan.
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.06924
USD / JPY
159.481
GBP / USD
1.26393
USD / CHF
0.89428
USD / CAD
1.37052
EUR / JPY
170.522
AUD / USD
0.66410

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register