BTC USD 67,344.8 Gold USD 2,337.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Siapa2 boleh share indikator Golden Line yang fofuler kat FB tuh..

Status
Not open for further replies.
sama je.... :)):)):))

forex4live.jpg
 
Sponsored Post

Assalamualikum, tuan org lama dalam forex, mesti tahu hakikat forex mcm mana, setinggi mana ilmu forex kita, se power mana ilmu naked chart kita, sepandai mana kita tahu baca fundametal, kalau kita x jaga akaun dengan baik, maka kita akan mc juga, teknik x repaint tuan, sbb ia follow pergerakkan price, bukan hilang2 atau pindah, itu baru repaint yg diolah melalui zigzag, apa yg sy train kepada student2 sy ialah mencari ketepatan entry, jadi ia akan meminimumkan lost kita, sbb kita guna minimum stoplost, berapa ramai trader yg trade tanpa stoplost sbb percaya pada price yg di analisis, price menjadi mindset dlm kepala selama berhari2 berminggu bahkan berbulan2....sy tidak menjual indicator, tetapi memberi personal coaching one by one, cara guna dgn betul sbb kita bukan gunakan line itu semata...alhamdulilah dah ramai yg berjaya, bukan nak kaya tapi dapat income dan x margin call pun dah syukur...
 
indi free mamat tu jual. aku pm hrga 400 mmber pm hrga 350 sorg lg mmber pm jd 600 plk dlm jam yg sama.. indi golden line aka forex line. dkt forexwinner.net ada.. sop lyn m5 scalp best

Jgn fitnah tuan, ada beza belajar online...belajar face to face, jauh dan dekat, kalau x tahu ambil tahu, jgn sebar berita yang belum pasti
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08286
USD / JPY
157.019
GBP / USD
1.27094
USD / CHF
0.91516
USD / CAD
1.37252
EUR / JPY
170.028
AUD / USD
0.66125

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register