MOB WARS @ Facebook

CG Sponsors




wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Salam Geng..

Kepada yang dok main Mob Wars dalam Facebook, mai pakat2 add email kat sini...

Aku dok bengang ngan sorang Pak Arab ni..asyik attack aku je, mentang2 arr Mob dia besar...~X(~X:)mad:


Cara-cara nak join Mob aku cam kat bawah (step by step):

1) Add aku as a friend dalam facebook:
Add (facebook id) : [email protected]

2) Click link kat bawah ni..pastu add aku sebagai Mob korang :
http://apps.facebook.com/mobwars/mob/do.php?join_id=1303331293


Ni antara senjata yang bleh dibeli dalam game ni...:D



Ni antara perisai yang perlu dimiliki untuk menahan serangan dari musuh...:)



Ni plak antara kenderaan yang perlu dibeli untuk buat kerja2 jenayah..:))



Ni plak properties yang perlu dilaburkan untuk pulangan hasil bagi menampung perbelanjaan & cost operasi bagi setiap senjata & kenderaan yang dimiliki:


SELAMAT MENCUBA...!!! :D :D
 
Last edited:
Sponsored Post

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
oit tokey... main game plak... tarak barang baru ka?
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,261
Reaction score
21,044
Points
1,671
main tycoon je..hehe
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
oit tokey... main game plak... tarak barang baru ka?
Barang tak banyak...susah nak jual sebab sekarang byk out station plak..adess...~X(

Nak ambik baru takut tak sempat nak jual plak kang...so, buat masa cool dulu...tunggu keadaan stabil :D.

Kalo dah tak berpindah randah nanti aku kasi up balik thread..:))
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Hari ni...dah genap 100 orang under Family aku...hehehe...
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Adehh...takde ke member kat CG ni yang layan Mob War..:D ??
Takkan la layan Farm Ville kot...:))

Anyway...family aku dah grow jadi 605 orang dah...:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register