To Sell Minyak Pelincir JTX1000

CG Sponsors




UsopJTX

Freshie
Joined
Feb 6, 2010
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Mohon laluan admin...diharap dapatlah saya berniaga disini...terima kasih...




WORLD'S BEST LUBRICANTS
TRIBOLOGY CONFIRM





MENJIMATKAN PETROL 10%-20%

MENINGKATKAN KUASA ENJIN 20%-30%

MEMANJANGKAN JANGKA HAYAT ENJIN


Ciri-ciri Minyak Pelincir JTX 1000 :

-Diperkuatkan dengan agen penahan tekanan dan agen pencegah geseran untuk mencapai perbatuan 10,000km
-Meningkatkan kuasa enjin
-Mengurangkan suhu semasa perjalanan
-Membolehkan pergerakan enjin yang lebih stabil dan senyap
-Formulasi EP/AW
-Mengurangkan penggunaan bahan bakar seperti petrol, diesel atau gas
-Bersesuaian dengan kenderaan yang menggunakan minyak petrol dan minyak diesel
-Menghakis bahan-bahan berasid yang terbentuk pada permukaan keluli dalam enjin.
-Mengurangkan & mencegah tompokan kotoran minyak.
-Minyak pelincir yang dijaminkan kualiti dengan Sijil ISO 9001


Harga: RM 170.00

Untuk Keterangan Lanjut sila hubungi:

Mohd Yusof
Hp:
013-2993858
Email:
[email protected]

*EP - Extreme-pressure Properties
*AW - Anti-wear Properties


Tidak kisah ape jenis enjin yang anda pakai....

Tidak kira kenderaan ape yang anda gunakan.....

Kecil,besar,baru @ lama....Made in Malaysia @ Luar Negara....

Anda memerlukan Jet Turbo Extreme 1000 untuk enjin kereta anda.....
Jika anda makan makanan yang enak dan berkhasiat begitu juga yang diperlukan oleh enjin kereta anda.
Inilah makanan enjin kereta anda.....Anda akan berpuas hati dengan pelincir kereta yang terbaik.
Hebat enjin hebatlah anda kerana memilih yang terbaik.....


 
Last edited:
Sponsored Post

Bizzport786

Active Member
Joined
Oct 20, 2006
Messages
1,544
Reaction score
4
Points
25
Nie bukan Jet Turbo .. Hai O punya yg hebat masa 90an dulu ke?
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,187
Reaction score
820
Points
176
minyak pelincir KY Jelly takde ker hahahaha :eek:
 

PELIKAN

Super Active Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
7,026
Reaction score
40
Points
70
Tidak kira kenderaan ape yang anda gunakan.....
Kecil,besar,baru @ lama....Made in Malaysia @ Luar Negara....

Bro...betul ker...SL ni utk teknologi engin 2000..engin kat malaysia bru masuk tahun 2000 lama pun SF,SJ mana boleh hantam
15W40(tebal rasanya) rasa tak suai utk engin 1000c ke bawah sila confirm
ini reconnize API?
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
TT ni slu malam jer online...nti dia jwb ek

:)cgrock:)cgrock
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
minyak pelincir KY Jelly takde ker hahahaha :eek:
ooppssss tokputih ni :p:eek::eek::eek::eek:

itu kena tnyer haudli kot2 dia ade...yg stroberi kn ade,ok gk tu
:)):)):)):)):))

kalu KY tu bleh bli kat farmasi yer :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register