BTC USD 31,872.8 Gold USD 1,784.76
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Minyak Kelapa Dara Catalyst

HalimMahmud

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2011
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
Salam warga CG sekalian!!!

Minyak Kelapa Dara atau juga dikenali sebagai Virgin Coconut Oil (VCO) adalah minyak kelapa yang dara iaitu minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia yang menyimpan pelbagai khasiat. Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara barat sejak awal tahun 1930an lagi.


Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke ataas kesihatan manusia.


"Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia"
Dr. Bruce Fife
Director of the southern Colorado
Chapter of the Weston A. Price Foundation


vco.jpg

VCO (virgin coconut oil) atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst menggunakan 100% bahan semulajadi. Sesuai diambil sebagai makanan tambahan dan amat bagus untuk kulit anda. Sesuai untuk yang mempunyai masalah seperti jerawat, kulit muka berminyak, keletihan dan kurang tenaga, kulit muka yang kusam, selera makan yang terlalu tinggi.

KEBAIKAN VCO UNTUK KECANTIKAN​
  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita hamil
  • Menghilangkan jerawat, parut dan jeragat pada kulit
  • Kulit muka tidak akan berminyak lagi
  • Kulit akan menjadi lebih halus dan anjal
  • Lenguh-lenguh dan sakit seluruh badan dapat dihilangkan

KEBAIKAN VCO UNTUK KESIHATAN​
  • Meningkatkan daya tahan fizikal dan mental
  • Membantu mengurangkan berat badan dan meningkatkan kadar metabolisma
  • Melindungi tubuh dari risiko kanser, penyakit jantung, tekanan darah tinggi dan lain-lain.
  • Mengurangkan rasa senggugut
  • Mengurangkan dengkuran semasa tidur
  • Membantu kesuburan wanita
  • Menambah tenaga dalaman lelaki dan wanita
VCO boleh diambil oleh lelaki dan perempuan sebagai supplement dan sesuai untuk semua peringkat umur.

VCO+GEL.jpg


VCO Softgel berbentuk kapsul dan mudah untuk ditelan kerana tidak berbau berbanding dengan cecair. Ianya telah digunakan secara meluas dan terbukti berkesan! Dapatkan sekarang dan jadikan sebagai makanan tambahan untuk hidup yang lebih sihat dan ceria.

CARA PENGAMBILAN: 1 biji kapsul 2 kali sehari. Seeloknya diambil bersama air kosong. 1 kotak VCO Softgel mengandungi 60 biji kapsul.

catalyst.jpg

HARGA SEMENANJUNG: [STRIKE]RM39.90[/STRIKE] RM38.00/kotak (exclude postage)
HARGA SABAH & SARAWAK: [STRIKE]RM43.90[/STRIKE] RM42.00/kotak (exclude postage)


KOS PENGHANTARAN (POSLAJU)
1-5 kotak: RM5 (semenanjung)
: RM7 (sabah&sarawak)

6-10 kotak: RM10 (semenanjung)
: RM12 (sabah&sarawak)

Jika anda ingin membuat tempahan, boleh terus hubungi saya:

E-MEL: [email protected]
CALL/SMS: 0139111920 (Halim)

Tidak salah untuk melabur sedikit wang demi kesihatan anda!

Layari http://ahmcatalyst.blogspot.com/
 
Last edited:
Sponsored Post

hairi1210

Active Member
Joined
May 16, 2011
Messages
1,851
Reaction score
452
Points
41
minyak kelapa dara mmg bagus untuk kesihatan,
aku dah amalkan minyak ni dlm setahun lebih dah..
tapi 1 mgu [email protected] kali ja minum (kdg2 tu lupa nak minum)
tapi mmg banyak faedah nya, xrugi sapa yg nak try..
harga pun xda la mahal sgt benda ni..
selamat mencuba kpd yg belum mencuba..
 

HalimMahmud

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2011
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
minyak kelapa dara mmg bagus untuk kesihatan,
aku dah amalkan minyak ni dlm setahun lebih dah..
tapi 1 mgu [email protected] kali ja minum (kdg2 tu lupa nak minum)
tapi mmg banyak faedah nya, xrugi sapa yg nak try..
harga pun xda la mahal sgt benda ni..
selamat mencuba kpd yg belum mencuba..
Betul tu bro.Memang banyak faedah.Thanks for the support!:)cgrock
 

HalimMahmud

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2011
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
Dapatkan sekarang dengan harga hanya RM38.00 sahaja. Harga biasa ialah RM39.90!
 

HalimMahmud

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2011
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
Bukan perempuan sahaja yang boleh guna minyak kelapa dara ni, lelaki juga boleh! Sangat berkesan untuk yang mempunyai masalah kulit. InsayaAllah.
 

HalimMahmud

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2011
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
Cepat dapatkan Catalyst VCO Softgel. Hanya RM38.00 sekotak. Mengandungi 60 biji softgel.
 

Strange-One

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2011
Messages
374
Reaction score
1
Points
15
Salam Selasa.

Minyak Kelapa Teruna Ada tak?

Salam Sentosa.
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
15,748
Reaction score
2,435
Points
201
Sapu kat kurap pun bagus
Kat lazada byk jual
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register