BTC USD 59,859.9 Gold USD 1,731.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Minta tolong atau pendapat!!

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
Salam semua kawan2... aku ada masalah besar.... kawan baik aku biarlah aku namakan abu bertunang dengan gf dia iaitu ani masa bulan 12 arituh selepas bercinta selama 6tahun...insyaallah bulan feb tahun depan, depa kawin,,,..


nak dijadikan cerita, lepas 3 bulan bertunang, c ani ni mengadu kat aku semalam..pasal si abu ni mcm dah nak tak nak je layan si ani ni...so sebagai lelaki, aku pun cakap la yang maybe si abu ni :

1)bz dgn bebanan kerja sebab mmg abu ngadu kat aku yg dept dia tak cukup kakitangan.

2)si abu ni tensen..tahun depan nak kawin..tapi duit still takde lagi...


3) si abu ni penat..keje pegi pagi, tengah mlm baru balik..


masalahnya, c ani cakapla yang mereka ni dah [email protected] bulan tak penah spent time pegi dating sama2...kalau ada pun masa bli kelengkapan tunang depa je...tu pun mak ayah si ani pun ada skali...



so, aku pun tanya si abu...kenapa dia macam tuh pada si ani...rupanya si abu ni...mati pucuk...masa aku dengar tu, aku menangis..dia pun menangis... yela..sbg lelaki,benda yang paling ditakuti adalah mati pucuk ni... aku tak percaya si abu macam tu sebabnya, before this aku tahu dia seorang lelaki yang bernapsu! erm..kelelakian dia pun dah terbukti sebab ada la 2,3 org pumpan dia dah tewaskan...


si abu cakap, dia mula perasan benda ni dari bulan 11 tahun lepas..dia kata, burung dia makin mengecik.....pastu bila dia tgk blu n nak onani, agak payah dia nak kuakan sperm dia... kalau sekarang ni, langsung tak naik...


dia ada cakap yang dia dah cuba minyak belacak..tapi still tak boleh...please kawan2 tolong bagi cadangan pada aku... aku tak sanggup tgk perhubungan 7 tahun mereka hancur macam tu je...:(

pasal si abu ni :

1)memang takde apa apa sakit...
2)dia perokok
3)umur 25 tahun.sebaya dgn aku...


kalau ada cadangan jumpa bomoh handal ke, tukang urut handal ke, please beritahu aku....tak sanggup aku tgk abu menangis lagi...



p/s: ini bukan cerita aku. sumpah... :">
 
Sponsored Post

akunobita

Super Active Member
Joined
Nov 28, 2009
Messages
6,825
Reaction score
108
Points
73
hehe.
jumpa doktor ismail tahmby bro.
serius.
kalau tak jalan juga barulah cari rawatan tradisional.

p/s:bro,project kita mcm mana?apa perkembangan terbaru?
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
hehe.
jumpa doktor ismail tahmby bro.
serius.
kalau tak jalan juga barulah cari rawatan tradisional.

p/s:bro,project kita mcm mana?apa perkembangan terbaru?

hurm..maybe btul gak kata ko bro...ada maklumat tak pasal doktor ni?kat spital mana dia bertugas?



p/s:projek char kue teow boleh jalan dah,,projek rocai tu aku tak tanya lagi la...huhuhuhu ko nak bila?
 

TwiStEd pIps

Super Active Member
Joined
Sep 10, 2009
Messages
7,545
Reaction score
4
Points
65
dah check ngan doktor ka?? sekarang dunia moden, kebanyakan penyakit boleh sembuh.. dengar nasihat d0ktor dulu.. >:) >:) >:)
 

mtx_69

Super Active Member
Joined
Aug 9, 2009
Messages
8,190
Reaction score
1,406
Points
141
aduh yai kronik2 ni..onani tak elok utk kesihatan.
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
dah check ngan doktor ka?? sekarang dunia moden, kebanyakan penyakit boleh sembuh.. dengar nasihat d0ktor dulu.. >:) >:) >:)

hurm..tahla bro..aku ni kawan baik dia dari kecik lagi...dia ada cakap yang dia ada berurut je...huhuhuhu :( aku kesian kat dia... tunang dia pun.... patutla tunang dia pernah nak goda2 dia, dia buat dek je...rupanya...ya allah......:(
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
aduh yai kronik2 ni..onani tak elok utk kesihatan.

hurm...nak kata sebab onani, bila aku tanya, dia kata seminggu 2,3 kali je... aku pelik la... dulu dia ok je..nape tiba2 jadi macam ni ek?

ada gak tunang dia cakap "tah2 abu dah mati pucuk" ...terus aku marah sebab setahu aku geng2 aku ni memang kuat nafusnya..ades..... sekali sangkaan tunang dia tuh betul..:(
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
aku tau mslh dia,dia bkn mati pucuk tu...hehehe...tanye betul2 ape dia dah buat...kalau xnak ngaku mmg silap besar la...
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
aku tau mslh dia,dia bkn mati pucuk tu...hehehe...tanye betul2 ape dia dah buat...kalau xnak ngaku mmg silap besar la...

apa maksud ko bro? aku dah tanya betul2...dia kata tiba2 jadi camtu..aku rasa 4 sebab je..

1)onani
2)merokok
3)faktor keturunan
4)kena buatan

:-?:-?:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register