BTC USD 37,870.1 Gold USD 1,775.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

minta tlg buat ea

max07

Freshie
Joined
Nov 11, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
salam ..
aku aku newbie dlm carigold nie nk mintak tolong buat kan aku ea,pd sesiapa yg pakar minta bantuan aku ada idea atau strategi tapi tak tak nak buat ea hu hu :(( , boleh email sy [email protected]
 
Sponsored Post

RIDERFx

Active Member
Joined
May 7, 2010
Messages
1,940
Reaction score
7
Points
25
iiii

wslm pm aku...apa idea kamu tu
 

max07

Freshie
Joined
Nov 11, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
1x3x2x2 msk pos manual
1buy 1sell open serentak masing2 ada tp dan pending order(x3) jarak pending order 10 atau 15 pip..susah nak jelaskan kat sini tapi aku dh cuba manual memang bagus cara ni.. contact aje aku kat email kalo nk no hp aku pun blh aku send kat email nanti..
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19116
USD / JPY
110.276
GBP / USD
1.39344
USD / CHF
0.91762
USD / CAD
1.23444
EUR / JPY
131.356
AUD / USD
0.75577

CG Sponsors




Top
Log in Register