BTC USD 54,269.4 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mimpi aku yang pelik tadi

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Malam nie plan tak nak online kat sini sebab esok pagi nak bawa anak aku gi beli baju sekolah...so semua pakat tido awal...jam 10 dah tido....maka mimpi ngeri aku pun bermula....


Aku mimpi bawa family aku pi bercuti ke PD...Hotel apa tah aku pun tak tau. Sampai kat hotel baru aku sedar yang aku tak ada cash...aku tanya kat kaunter tu dia orang kata ada bilik ATM.

Bilik ATM :eek: Staff tu kata pergi saja situ nanti tahu lah. Aku pun pi lah situ. memang ada bilik dan beberapa baris kerusi separuh penuh dengan orang yg pelinya semua org dok tengok bola kat HP. Aku pun pi lah jolok kad ATM aku kat mesin tu. Lepas masukkan PIN no dah dimintanya no HP aku yang ada dah daftar kat web MBB. Lepas aku masukkan no HP aku...aku dapat sms kena verify...lepas aku reply baru urusan selanjutnya...

Rupanya masa tu MBB tengah sponcer game bola apa tah....actually game tu dah over. kat screen tu tanya soalan bab bola tu...aku tak leh jawab...bila aku kata aku tak tahu mesin ATM tu minta aku on aku punya bluetooth...lepas aku on aku punya bluetooth rupanya ATM tu hantar video pertandingan final bola tu dan minta aku tengok dulu.

Aku pun pi lah duduk kat kerusi tu tengok bola. Rupanya bukan sedutan tapi full game. Lepas 30 jam aku dan boring aku offkan game tu dan pi balik kat ATM tu dan try semula untuk keluar cash.

Bila aku masukkan pin no dan HP no ATM tu kata sistem kesan aku tengok bola tak habis dan dia suruh aku on semula bluetooth...bila aku on semula blue tooth aku dihantar semula game tu dan aku kena tengok dari mula semula.~X(

Aku tanya kat 1 bro kat sebelah aku...dia kata memang kena tengok sampai habis sebab dalam bilik tu sapa pun tak tau result game tu dan bila dah habis baru leh gi ke ATM tu dan jawab soalan apa keputusan game tu...kalau salah kad kena telan.

Aku pun layan la...tapi sebab aku tak suka bola aku terlena...bila aku sedar game dah habis. Aku ke mesin tu semula dan bila dan sampai tang soalan tu aku lak tak tau keputusan game tu sebab aku terlena...aku jawab main tembak2 saja...so jawapan aku salah dan kad aku kena telan ~X(~X(~X( dan mesin tu kata sekejap lagi bank manager akan call aku. Suruh aku tunggu.

masa tu lah aku terjaga sebab betul2 HP aku berbunyi ~X(~X(~X( aku tengok jam pukul 1.01 pagi dan dibilik rumah aku~X(~X(~X( rupanya Ayie209 yang call tanya perkembangan SVR #:-S#:-S#:-S

memang mimpi ngeri kalau penaja utama buat perangai mcm tu nak pastikan 100% rakyat tengok apa yang ditaja :(scam:(scam:(scam

Satu mimpi ngeri bagi orang yang tak minat bola macam aku...aaaarrrgggggg.....sekarang aku dah bancuh kopi o kaw panas secawan....pukul berapa aku nak tido nie....esok awal pagi dah nak bawa anak aku pi beli baju sekolah ~X(~X(~X(~X(
 
Last edited:
Sponsored Post

acan

Banned
Messages
19,661
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
pebende nyer mmpi ni..:eek:

aku de gak mmpi pelik mlm smlm 1..:-?
 

insyi©

CG Top Poster Club
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
:))

eboss tdo tak cuci kaki.....takbaca doa tido...wakakakka....
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Messages
42,957
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
Sbb eboss xsuka layan bola kot..tu yg jd mcm tu..:)):))
 

ExFoRcE

Fun Poster
Messages
410
Joined
Aug 20, 2008
Messages
410
Reaction score
0
Points
10
kesian2.. try bace doa tido dgn basuh kaki, insyallah takde ape2..
 

razif1224

Super Active Member
Messages
5,113
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
Ish... ianya berkaitan bola dan teknologi...
 

Jembo

Fun Poster
Messages
740
Joined
Sep 25, 2009
Messages
740
Reaction score
7
Points
15
mimpi pasal duit nie..
maknanya duit en eboss sok abis sbb bli baju skolah anak..:p:p
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
:))

eboss tdo tak cuci kaki.....takbaca doa tido...wakakakka....

Tu baru belum cuci kaki...kalau belum mandi wajib gamaknya mcm mana ler mimpi aku ye..maklum ler agak lama gak tak mandi wajib nie :)):)):))

Memang tak baca doa tido tadi :(( aminkan bacaan Irdina saja :(:)(:)((
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register