Mid Valley in JB - Opening Now

Recommended Brokers


Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
12,953
Reaction score
1,002
Points
221
jb antara bandar yang paling banyak mall... jalan sikit ada mall...
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,249
Reaction score
860
Points
161
mall utk warga singapor... singapor dah xada tanah nk wat mall... johor kene la pandai curi peluang... mata wang mesia lak makin lemah.. lg la singapor kerap masuk mall jb...
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,146
Reaction score
603
Points
161
Bolelah gi window shopping nnt.
 

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
149,681
Reaction score
20,706
Points
1,661
sogo dlm mid valley

xhbis lg pg mall kt jb ni dh siap buat lain
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,045
Reaction score
1,512
Points
596
Jadi macam penang island

Keliling island mall
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,601
Reaction score
1,271
Points
206
Di malaysia mall lagi banyak daripada padang.
Manalah masyarakat tak obes.
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,533
Reaction score
567
Points
166
byk sgt mall kat jb entah siapa nk pergi pun aku xtau...setakat ni 3 biji utk dilelong pacific mall dh selamat...today mall dh byk kali dilelong xder saper nk beli yg terbaru skudai mall nk dilelong..adoii..lps tu naik plak mall2 mega....
 

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,834
Reaction score
500
Points
161
Yg dijual tu kebanyakannya pakaian,alat keterampilan diri...Nanti beli banyak banyak,tapi tak reti nak bergaya,yg kebanyakannya takreti nak peragakan pakaian...contoh,jalan santai pakai kasut jogging,pergi dining pakai round neck...

patutnya kalau duit dah banyak,sediakanlah alat keterampilan diri yg complete,atleast nampak decent sikit...ni banyak aku tengok kat kompleks,restaurant high end...etc...ker diorang datang sebab cuaca panas kat luar,cuma nak sejukkan badan,aircond kat mall biasanya power...
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register