mercedes e230 vs volvo v40

CG Sponsors




hondapuma

Active Member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
1,795
Reaction score
521
Points
71



atau



aku plan nak angkat satu...

volvo v40 year 99 rm29k
mercedes e230 year 96 55k

pandangan korang
 
Last edited:
Sponsored Post

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
V40!! saya misti pileyy!!
 

hondapuma

Active Member
Joined
Mar 25, 2009
Messages
1,795
Reaction score
521
Points
71
double post
 
Last edited:

rolie11

Fun Poster
Joined
Jan 30, 2008
Messages
417
Reaction score
4
Points
15
dari pandangan akula, volvo memang syok tp nak jual balik susah ckit hanya yang minat volvo je yg akan beli and harga mmg bnyk kurang dr mercs.

sparepart volvo rasenye lg mahal dr mercs. kalu nak beli volvo gak kena scout around ngan pomen or with otai2 volvo. cuba tt ngan bebudak volvo then they know which car is better.

now aku pakai 850 t5 wagon, mmg syok giler dlm hway 2 mmg tekan je pegi cuma kena cr pomen yg betul2 tak sembelih la, mcm aku kalu brg biasanye beli sendiri mmg banyak beza kalu beli dari pomen, ni dr pengalaman akula, kalu salah sorry.

wasalam
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
volvo tu......station wagon je rupa......

amik merc....
 

arifrahmanz

Active Member
Joined
Jan 2, 2009
Messages
1,894
Reaction score
7
Points
25
ko letak gambat dah modified abis,mmg la cun..nak modified sampai gitu rupanya mau makan lagi 20ribu..rim 19,20 inci,satu tayar paling murah dah seribu stengah..masuk bodykit amg,etc,fuhh..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register