Forex Chart

sandaldm
Reaction score
12

Profile posts Latest activity Postings About

  • Kelas Belajar Saham ~ melabur di Bursa Malaysia (BSKL)... untuk mereka yg ingin menambah ilmu pelaburan... membicarakan tentang ilmu2 pelaburan yg diiktiraf di Malaysia... praktikal menggunakan financial portal... mengajar teknikal analisis melalui japanese candlestik dgn penekanan kpd konsep Dan Zanger... fundamental analisis termasuk formula ciri2 mudah untuk menilai prestasi sesebuah syarikat... termasuk pendedahan pelaburan X-traVaganza... seminar 100% dalam bahasa melayu... nota2 pelaburan yg lengkap & eksklusif... speaker adalah wakil peniaga saham yang sah dilesenkan oleh suruhanjaya sekuriti dan berpengalaman melebihi 10 tahun... berusaha membimbing para peserta dari zero ke hero! dengan sesi soaljawab diteruskan melalui facebook, forum, email dsb selepas menghadiri seminar...

    Sesuai untuk...
    1. Mereka yang baru nak belajar melabur di Bursa Malaysia
    2. Para pelabur baru kat Bursa Malaysia
    3. Dah lama bermain saham di Bursa Malaysia tapi masih mengalami kerugian dan nak belajar ilmu2 teknikal dan fundamental analisis...

    Tarikh Seminar: 24 Julai 2010
    Hotel Midah, Jalan Kg Attap, Kuala Lumpur
    Masa: 10 pagi - 5 petang
    Hari: Sabtu
    Yuran Penyertaan: RM360 (kini PROMOSI hanya RM280 sahaja)
    Cara mendaftar: sms 'daftar SJS' ke 017-6627107
    Maklum balas bekas peserta: sila lawati http://cari.gold
    ada 2 kelas FOREX yang akan berlangsung dalam masa terdekat:

    1) 5 June 2010---Basic Intermarket analysis--satu analisa bagaimana mennggunakan tools untuk membaca pergerakan market ,Bond,Commodity dan stock dalam perdagangan Forex serta bagaimana mengenalpasti Risk....special promosi hingga Julai 2010 RM50 sahaja , setiap sabtu 3-6 petang

    2) 6 June 2010 --- Advance Forex Course, mengupas secara mendalam Forex dari segi fundamental dan Teknikal Corse fee RM1000 untuk satu hari kursus + Back-up class setiap hari jumaat dari pukul 8-11 malam selama 8 minggu + Live trade....Special offer untuk June 2010 RM700.First sunday every month from 9-5 pm

    3) anytime Personal coaching --20hrs live market coaching + free Advance Forex Course and 8 week back-up class + free basic intermarket course fee RM2500

    venue: No A-2-1, Jalan Setiawangsa 11, Taman Setiawangsa 54200 Kuala Lumpur
    Call: 012-3878630 (En. Asan) Skpe ID: asanatan for register and further information.
    Aku nk tnya bro ni camner nk isi borg utk apply jawatan PPPT kt jobsmalaysia tu..kita hanya perlu isi jawatan utk PPPT jer ker..? jawatan2 lain takyah..?

    Coz aku tgk dlm manual tu dia isi utk jawatan PPPT jer..ko lak camner..?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register