Wanted Mencari Van / MPV untuk disewa di Langkawi

CG Sponsors




silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,447
Reaction score
80
Points
125
Salam...

Ada tak warga CG yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa di langkawi ??

beminat nak sewa van/mpv dari 25-27 November ni...

terima kasih...
 
Sponsored Post

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,650
Reaction score
218
Points
73
Budget berapa bro..n nak mpv jenis ape..den x janji tapi bolehla try tengok2kan..sbb skrg tgh exam ni sibuk cikit nak tolong carikkan...maybe makan 2-3 hari la..papepun kalau ada den bagitau...sesambil tu bro bleh gune pakcik google tuk carik perkhidmatan tu sbb rasanye leh dpt online jugak..
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,447
Reaction score
80
Points
125
Budget berapa bro..n nak mpv jenis ape..den x janji tapi bolehla try tengok2kan..sbb skrg tgh exam ni sibuk cikit nak tolong carikkan...maybe makan 2-3 hari la..papepun kalau ada den bagitau...sesambil tu bro bleh gune pakcik google tuk carik perkhidmatan tu sbb rasanye leh dpt online jugak..
thanx bro...bajet dlm 100-200 untuk 1 hari...kalau boleh nak yang boleh muat 7 orang...van vanatte/ford tak pun avanza...
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
thanx bro...bajet dlm 100-200 untuk 1 hari...kalau boleh nak yang boleh muat 7 orang...van vanatte/ford tak pun avanza...
van vanette 8seater aku boleh ejas kalau berminat.
rm160-rm180/hari

avanza rm220/hari
innova rm250 /hari

boleh call/sms aku 012-4268795

hotel dah ada ker?:D

p/s-tertakluk pada availability MPV pada hari tersebut, maklumlah time cuti sekolah:D
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
aku haritu gentle je cakap kat brader sewa kete tu "saya nak kereta sewa yang RM 50 sehari utk 3 hari 2 malam" dia bagi aku iswara..kau jgn ikut sgt harga diorang nih so kau cakap je berapa yg kau bajet utk mpv tu dia bagi pye tapi cakap baik2 la
 
Last edited:

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,447
Reaction score
80
Points
125
van vanette 8seater aku boleh ejas kalau berminat.
rm160-rm180/hari

avanza rm220/hari
innova rm250 /hari

boleh call/sms aku 012-4268795

hotel dah ada ker?:D

p/s-tertakluk pada availability MPV pada hari tersebut, maklumlah time cuti sekolah:D
hotel ada dah...tinggal nak carik keta jer...vanette tuh condition ok ker tak ek
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,447
Reaction score
80
Points
125
aku haritu gentle je cakap kat brader sewa kete tu "saya nak kereta sewa yang RM 50 sehari utk 3 hari 2 malam" dia bagi aku iswara..kau jgn ikut sgt harga diorang nih so kau cakap je berapa yg kau bajet utk mpv tu dia bagi pye tapi cakap baik2 la
nih kiranya dah sampai langkawi baru carik ?? byk ker ada ??
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
hotel ada dah...tinggal nak carik keta jer...vanette tuh condition ok ker tak ek
dah 6 tahun lebih aku buat bisnes travel kat langkawi..dulu keje kat sana so company mbr yg run bila dah balik johor ni..van kalau x ok mmg x kasi keluar beb


nih kiranya dah sampai langkawi baru carik ?? byk ker ada ??
sampai langkawi baru nak carik pun boleh..byk ulat kat jeti tuh..
now operasi besar-besaran check permit kereta sewa kat langkawi..so yg xde permit mmg murah dan mudah kantoi la..

nak pulak time cuti sekolah..expect the worst case scenario ..
 
Last edited:

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,716
Reaction score
48
Points
70
aku haritu gentle je cakap kat brader sewa kete tu "saya nak kereta sewa yang RM 50 sehari utk 3 hari 2 malam" dia bagi aku iswara..kau jgn ikut sgt harga diorang nih so kau cakap je berapa yg kau bajet utk mpv tu dia bagi pye tapi cakap baik2 la
perang harga di langkawi mmg melampau..maybe tuh time x peak atau holidays..

pernah jugak kecoh2 smp ke tahap guest byr isi minyak full tank jer:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register