car rental

  1. Z

    Car Rental Delhi by Owic

    Owic Car Rental is an established name in the fleet service industry in the northern zone of India. Offering excellent Car Rental services in major cities like Delhi, Noida, Agra, Gurgaon, Jaipur, etc. we have earned high reputation. The cars included in our fleet service have all-India permit...
  2. S

    To Sell No. 1 Car Rental Site in Malaysia

    Sewadeecar.com is the top budget-friendly site for visitors, non-Malaysians and Malaysians to easily rent a car anytime, anywhere in the country! What is Sewadeecar.com? Sewadeecar.com is a platform based in Malaysia that helps you find your perfect car to rent, by providing the best search...
  3. Deenz Work

    Wanted Siapa boleh sewakan kereta 15hb Jun? Saya nak ke Penang.

    Assalamualaikum semua.. saya mencari kereta sewa utk disewa pada raya pertama 15hb Jun utk dibawa ke Penang dan akan dikembalikan pada hari yg sama (kena balik KL hari yg sama, maksudnya saya sewa tak sampai 24 jam tapi kira saya sewa sehari la). Nak balik raya tapi kereta saya ada sedikit...
  4. H

    To Sell Penang Car Rental Png

    Penang Travel Car Services PNG Providing personnel chaffeur for daily and trip basis. Services :- -Tourist hotspot tour on & off map in penang. -Short trip within Penang or airport trip. -Long trip etc. A trip to Cameron Highlands / Kualau Lumpur / Lost world Ipoh / Bukit Merah Laketown. Other...
  5. H

    To Sell Perkhimatan Kereta Sewa dan Homestay di Langkawi

    Assalamualaikum, Kami ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa dan homestay budget yang murah, bersih dan selesa di langkawi. Harga hanya RM300 untuk 3H2M Sila whatsapp 0175745063 untuk sebarang pertanyaan atau lawati http://haszlena.blogspot.com Terima kasih.
  6. NightFury

    Wanted Nak sewa van

    Sesiap warga cg dapat tawarkan sewa van RM150-Rm180 untuk satu hari? guna untuk angkat freezer jer satu.. 1hari jer gna.. kalau dpt van pregio ..TQ
  7. Zahar Julietbravo

    Wanted Sewa kereta - 4 unit, 3 hari di Kota Kinabalu

    Salamualaikum, Nak dipendekkan cerita, aku ada family trip ke Kota Kinabalu bulan Disember ni. So dah penat belek2 website sewa kereta dan harga cukup tak berpatutan. Mohon bantuan rakan2 cg yg sudi share link2 sewa kereta. Harap spec untuk sewa kereta ni 1st : Harga berpatutan 2nd : Kereta...
  8. dimiez

    Wanted Cari Kereta Sewa Audi (KL/Selangor)

    Ada sesiapa tahu kat mana nak cari kereta sewa audi di sekitar lembah klang ? Banyak scammer la sekarang ni, ada yang korang boleh recommend kan ? TQ :)cgrock
  9. B

    Wanted Sewa kereta MIRI?

    Salam smua CGrian,ada tak sni yg ada contact sewa kereta murah2 kt area MIRI sarawak?or da knalan di Miri yang bleh sewa kn kereta diorg... :-) Xnk la yg mhal2...tlg yer...
  10. M

    Wanted Kereta Sewa Di Langkawi 22-23 Disember 2013

    Kepada semua warga cgrians, sesisapa ada menyediakan atau tahu mana2 pengusaha kereta sewa di langkawi yang leh dapat harga murah time cuti sekolah ni. aku nak sewa sehari je dari 22 hingga 23 Disember 2013. Please sesiapa yang tahu atau ada menyediakan kereta sewa...
  11. mohdzairilanuar

    Wanted Mencari homestay & transport di sarawak 4d3n

    Salam warga CG...ada sesiapa yg boleh bantu saya untuk cari homestay di bandar kuching dan kereta avanza...saya akan ke kushing 27/2/14-2/3/14..harap ada org leh bantu..tq
  12. I

    Wanted Kereta/mpv sewa 24hb 5..area kl or selangor

    salam pada sesiapa yg ada buat keta sewa or mpv sewa nak guna pada 24hb 5 sehingga 5hb 6 area subang terminal airasia mencari baget rm500 - 600 flight sampai jam 1pg 24hb ini tolong2......
  13. S

    Wanted Kereta untuk disewa kawasan ( NILAI / BANGI / SERDANG )

    Salam... Kawe ada kereta kelisa (manual) yang jarang2 pakai. Kalo ada yg bekenan nak sewa tu. leh hubungi kawe. Berada ni nilai/bangi/serdang). Call/sms/whatsapp : 0173828570
  14. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Nak Sewa Kereta

    Salam..nak mintak tolong siapa ada kenal geng di kemaman atau lebih tepat di Kijal yang ada buat servis sewa kereta? nak sewalah. harap dapat membantu
  15. D

    Wanted Mencari Kereta Untuk Di Sewa Putrajaya

    Salam warga cg sekalian, Sy mencari kereta sewa (viva/myvi/wira) untuk digunakan esok dan lusa. Kebayakkan yang iklan di web sumanya dah kena sewa :((
  16. genesis0061

    To Sell Teksi (kereta sewa) nak jual RM 26K termasuk permit

    salam ayah saya nak jual Teksi (kereta sewa) termasuk permit harga RM 26K tukar nama sdr2 ya. baru tukar gear auto bulan 7 dulu. sebb nak jual dah tak boleh bawak teksi sebb rabun & kencing manis... berminat sila pm lokasi chini pekan.
  17. danizone

    Wanted Nak sewa MPV - Toyota Avanza/Proton Exora

    salam,nak mtk tlg warga Cg sesape yg tau and ada buat khidmat sewa Mpv.Aku nak sewa ari sabtu ni sampai isnin.Mpv macam avanza,exora ke...:D Kalau ada roger2 eh kat sini
  18. H

    To Sell Car rental in Shah Alam / kereta sewa di Shah Alam

    CAR RENTAL IN SHAH ALAM HMEO Car Rental (MBR CAR SERVICES ENTERPRISE) menyediakan perkhidmatan sewa kenderaan pandu sendiri. Lain-lain perkhidmatan yang kami tawarkan adalah seperti berikut:- 1. Memperbaharui insuran kenderaan dan cukai jalan kenderaan. 2. Membuat pinjaman peribadi, perniagaan...
  19. silverchair959

    Wanted Mencari Van / MPV untuk disewa di Langkawi

    Salam... Ada tak warga CG yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa di langkawi ?? beminat nak sewa van/mpv dari 25-27 November ni... terima kasih...
  20. pijoe

    Wanted Mencari kereta untuk disewa area Kelantan

    aku nak balik kelantan pada hujung bulan sepuluh ... nak mengantar orang pergi haji.... so sesapa ada tawarkan kereta untuk disewa DI KELANTAN untuk 3 hari atau ada kekawan koorang yang buat kereta sewa silalah PM aku... aku fly dari kl ke kelantan...so aku nak guna di kelantan sahaja... sapa...
Top
Log in Register